Confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Data ultimei revizuiri: Septembrie 2016

 

  1. Generalitati

Prezenta Politica de Confidentialitate („Politica”) descrie informatiile cu caracter personal pe care noi, VERANDA OBOR S.A., o societate pe actiuni, infiintata si functionand in conformitate cu legile din Romania, cu sediul in Bucuresti, Str. Ziduri Mosi nr. 23, Veranda Mall, birou nr. 1, sector 2, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/10838/2014, cod unic de inregistrare 33599063 (“Societatea”) le colectam de la dumneavoastra sau pe care dumneavoastra („Utilizatorul”) le furnizati prin intermediul website-ului verandamall.ro (“Site”-ul).

Va rugam sa cititi cu atentie informatiile din prezenta Politica. Prevederile acesteia fac parte din Termenii si Conditiile aplicabili Site-ului si trebuie citite, respectate si aplicate in concordanta cu acestia.

Atragem atentia asupra faptului ca orice colectare, prelucrare si trasfer de date cu caracter personal furnizate de dumneavoastra se realizeaza in conformitate cu legislatia privind protectia datelor aplicabila la nivelul Uniunii Europene, cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Societatea colecteaza anumite categorii de date cu caracter personal care va apartin si pe care dumneavoastra ni le furnizati in mod direct prin utilizarea Site-ului, respectiv prin parcurgerea informatiilor vizualizabile prin intermediul Site-ului, inserarea anumitor date pentru a accesa promotii, participa la evenimente si/sau solicita informatii Societatii.

Va asiguram ca datele dumneavoastra cu caracter personal precum si pastrarea confidentialitatii acestora sunt de o importanta semnificativa pentru Societate si afiliatii sai. Ca atare, vom lua masuri ferme in vederea asigurarii securitatii datelor personale prelucrate, si le vom administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos. Masurile de securitate vizeaza protectia datelor impotriva pierderii, abuzurilor, accesului neautorizat, impotriva dezvaluirii, a diseminarii sau transmiterii prin orice alt mod, precum si impotriva modificarii sau distrugerii acestora.

 

  1. Categorii de date prelucrate

Nagivarea Site-ului poate fi efectuata de orice Utilizator, fara a fi necesara crearea unui cont de utilizator.

  • Data necesare in vederea inregistrarii pentru a putea participa la evenimente / beneficia de oferte

Atunci cand Utilizatorii vor dori sa participe la anumite evenimente, concursuri, promotii ce vor  putea fi oferite, din cand in cand, de catre Societate si/sau partenerii sai contractuali, anumite informatii personale, precum numele, prenumele, adresa de corespondenta electronica, varsta, descendenti, locatie vor putea fi solicitate de Societate, sub forma unui formular pus la dispozitia Utilizatorului spre completare on-line. Aceste informatii vor putea fi folosite de Societate si/sau partenerii sai contractuali, in vederea punerii la dispozitie de informatii privind respectivele evenimente/ promotii/ oferte/ concursuri, si/ sau cu scopul validarii participarii Utilizatorului la astfel de evenimente, precum si pentru acordarea unui premiu (daca va fi cazul).

  • Date referitoare la servicii / produse solicitate de Utilizatori

Atunci cand Utilizatorii doresc sa obtina mai multe informatii cu privire la Site sau serviciile oferite prin intermediul acestuia, acestia pot contacta un reprezentant al Societatii. In acest caz, ne rezervam dreptul de a colecta si prelucra informatii suplimentare, precum date de contact, date despre companie (inclusiv indicatori financiari generali publici), pe care le vom folosi in vederea furnizarii de oferte comerciale particularizate, pentru a atinge asteptarile dumneavoastra.

  • Date legate de activitatea de suport

Atunci cand Utilizatorii contacteaza echipele noastre de suport/ consultantii nostri prin e-mail sau telefonic, ne rezervam dreptul de a colecta si prelucra inregistrari/ copii ale respectivelor conversatii/ corespondente, pe care le vom folosi in scopul imbunatatirii calitatii serviciilor de suport.

 

  1. Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal

Colectam si prelucram datele cu caracter personal mentionate in sectiunea de mai sus in principal in scopul oferirii serviciilor prin intermediul Site-ului, respectiv scopuri de marketing direct, oferirea de informatii privind serviciile/ produsele Societatii si/sau ale partenerilor sai contractuali, precum si pentru scopul desfasurarii evenimentelor, concursurilor, promotiilor Societatii si/sau ale partenerilor sai contractuali.

De asemenea, este posibil sa folosim datele furnizate in scopuri statistice, pentru activitati de marketing. In orice caz, datele vor fi confidentializate imediat dupa finalizarea fiecarui proiect al Societatii care implica astfel de date statistice.

Vom utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal si pentru a va comunica oferte comerciale specifice, personalizate pe baza eventualelor intrebari sau cereri adresate de dumneavoastra cu privire la serviciile sau produsele noastre.

Colectarea si prelucrarea acestor date va fi facuta direct de catre Societate.

Va rugam sa luati aminte ca refuzul Utilizatorilor de a furniza aceste date poate determina imposibilitatea furnizarii serviciilor prin intermediul Site-ului.

 

  1. Durata stocarii datelor cu caracter personal

Vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal pentru o perioada de timp necesara pentru realizarea scopurilor indicate in sectiunea „Scopul prelucrarii datelor” de mai sus.

Dupa ce datele nu vor mai fi necesare pentru aceste scopuri, urmeaza a fi, dupa caz, (i) distruse, (ii) transferate catre un alt operator de date cu caracter personal, sub conditia ca datele cu caracter personal sa fie prelucrate in limite si scopuri similare cu cele agreate initial sau (iii) transformate in date anonime si pastrate exclusiv pentru scopuri statistice, de cercetare istorica sau stiintifica.

 

  1. Transferul datelor cu caracter personal

Societatea nu va inchiria, vinde, transmite in alt mod sau dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal, cu exceptia cazurilor descrise aici sau potrivit celor declarate in momentul in care datele sunt colectate.

Persoanele implicate in organizarea si dezvoltarea Site-ului (personalul administrativ, comercial si de marketing, departamentul juridic si administratorii de sistem IT) sau furnizorii externi de servicii care indeplinesc functii in numele nostru, pot avea acces la datele dumneavoastra cu caracter personal in timpul indeplinirii atributiilor lor profesionale sau furnizarii serviciilor contractate de catre noi. Aceste persoane sau acesti furnizori de servicii nu au si nu vor avea vreun drept de a colecta sau prelucra datele dumneavoastra in alte scopuri decat pentru a ne ajuta sa gestionam utilizarea Site-ului in mod corespunzator si pentru prestarea serviciilor.

 

  1. Drepturile dumneavoastra privind datele cu caracter personal

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale (retragerea, anularea sau reevaluarea unei decizii adoptate exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal) si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorii au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor.

Totodata, Utilizatorii au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor. Este important de retinut ca stergerea datelor poate duce la imposibilitatea furnizarii in totalitate sau partial a serviciilor oferite de Societate catre dumneavoastra. Pentru exercitarea acestor drepturi, Utilizatorii se pot adresa Societatii cu o cerere scrisa, datata si semnata, adresata Departamentului de Marketing la adresa Str. Ziduri Mosi, nr 23, Sector 2, Bucuresti.

 

  1. Modificari aduse Politicii

Societatea va posta posta orice modificari pe care le aduce Politicii pe aceasta pagina. Data ultimei revizuiri a Politicii este mentionata in partea de sus a paginii. In masura in care vom aduce modificari acestei Politici care privesc prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, va vom solicita sa reinnoiti acordul cu privire la noile prevederi, inainte ca acestea sa se aplice efectiv.

 

  1. Sesizari cu privire la confidentialitate

In masura in care aveti orice ingrijorare cu privire la confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal pe care le procesam, sau doriti sa efectuati o reclamatie legata de confidentialitate, va rugam sa ne transmiteti un mesaj la la adresa Str. Ziduri Mosi, nr 23, Sector 2, Bucuresti. Va vom contacta in termen de 10 (zece) zile lucratoare pentru a confirma primirea emailului dumneavoastra. Dupa primirea emailului dumneavoastra, vom investiga ingrijorarea sau reclamatia transmisa si vom depune toate eforturile sa va furnizam raspunsul nostru intr-o durata de timp rezonabila.

 

  1. Alte prevederi

Prezentul acord se completeaza cu Termenii si Conditiile Societatii, disponibile la urmatoarea adresa: verandamall.ro/termeni-si-conditii/. Nici o exploatare comerciala, fie ea partiala, a datelor primite nu va putea fi efectuata fara acordul tau prealabil. Aceste informatii sunt confidentiale si pastrate de catre Societate, afiliatii sai si/sau membrii retelei sale comerciale.