Distractie

Distractie pentru copii

Gymboland Veranda Mall – Oaza de divertisment in zumzetul urban

Implementarea celor mai inovatoare concepte si atractii nu pare a reprezenta o operatiune facila. Insa indiferent de complexitatea oricarui proiect, de la a infaptui si pana la a transforma viziunea in realitate, rezultatul vizat de catre Gymboland este satisfacerea tuturor tipurilor de cerinte, combinand progresul cu divertismentul, inspiratia si educationalul.

Iar factorul definitoriu al noii locatii din Veranda Mall este reprezentat de ideea de exterior, de natura, tradusa printr-un design unicat, planificat in detaliu, cat si prin echipamente extrem de fascinante, ce pun la dispozitia copiilor toate metodele creative de a-si stimula imaginatia, intr-un mediu care le ofera toate instrumentele necesare pentru dezvoltare.

Gymboland logo
Veranda Mall

Sa achizitionezi produse de la Noriel inseamna sa devii copil din nou

Magazinul NORIEL MEGASTORE se adreseaza copiilor si parintilor care gasesc intr-un spatiu dedicat copilariei peste 3.000 de jocuri si jucarii fascinante, de la papusi si accesorii, figurine de actiune,

jocuri creative si de constructie pana la jucarii de exterior, produse pentru şcoala, precum si jucarii si accesorii pentru bebelusi si articole fashion.

logo noriel
Veranda Mall
Distractie pentru adulti
Veranda Mall

Games International – Sala de jocuri

GAMES INTERNATIONAL ȘTIE CE ÎȚI PLACE!

Pentru a te simți cât mai bine, am venit cu un pas mai aproape de tine oferindu-ți șansa să te relaxezi într-un mediu plăcut cu aparate de tip slot machine de ultimă generație ce conțin un complex de jocuri atractive pentru toate gusturile.

 

Ne găsești în locații frumos amenajate și amplasate în orice zonă ușor accesibilă a orașului și nu numai, iar pentru a-ți spori bucuria și a-ți răsplăti fidelitatea, doar pentru tine, organizăm tombole cu premii în bani, diferite obiecte sau autovehicule.

 

GAMES INTERNATIONAL este o companie autohtonă cu o puternică experiență în domeniul jocurilor de noroc și cu o ascensiune rapidă datorita profesionalismului ce ne caracterizeaza. Facem tot ce este posibil pentru a-ți asigura caliatea și siguranța într-un mediu pe deplin satisfăcător.

The VR Cinema 

Vino la Veranda la unul dintre primele cinema-uri cu tehnologie VR din lume!

Vino la The VR Cinema & Playlab, primul cinematograf cu tehnologie de realitate virtuală din România!

Va asteptam cu super experiente!
Marti: 17:00 – 22:00
Miercuri: 16:00 – 22:00
Joi – Vineri: 14:00 – 22:00
Sambata-Duminica: 12:00 – 22:00

 

Vei fi transportat direct în interiorul poveștilor unde poți viziona un film 360, te poți aventura împreună cu gașca să salvați Universul de la distrugere, ori să călătorești prin toată lumea cu Google Earth VR! Sau daca ai un spirit artistic, te invităm într-o lume de vis în care să pictezi în 3D cu texturi de toate culorile, cu lumini sau foc.

Îți e frică de înălțime? Înfruntă-ți frica în The Plank, experiența în care mergi pe o scândură la etajul 80!

Dacă vrei să păstrezi adrenalina în sânge, o cameră plină cu bombe te așteaptă pe tine și prietenii tăi să le dezamorsați.

Poți veni singur, cu toată familia (copii de minim 8 ani), cu gașca pentru petrecerea de ziua ta, sau după birou, cu echipa de la muncă.

The VR Cinema & Playlab merg și în deplasare, la evenimente sau workshop-uri interactive în VR, unde elevii învață științe calatorind prin Sistemul Solar, prin corpul uman, sau prin interiorul unui atom.

Pentru mai multe detalii va asteptam pe site-ul nostru: http://thevrcinema.ro

Distractie in aer liber

Patinoar in aer liber Veranda

DESCHIS DOAR IN SEZONUL RECE.

INCHIS

Veranda Mall

Loc de Joaca Veranda

Copiii se pot bucura de un spatiu complex, in aer liber, amenajat special pentru ei.

Veranda Mall

Amfiteatru

Veranda Shop & Stay are o suprafata de 15.000 de metri patrati de spatii verzi, destinati relaxarii si petrecerii timpului liber.

Veranda Mall