spectacole-teatru-la-cinema
Spectacole pentru copii in luna Decembrie
By iuliana.mardare - 1 year ago

Evenimente

Spectacole pentru copii in luna Decembrie

Spectacole pentru copii in luna Decembrie

Luna decembrie vine la Veranda cu spectacole pentru copii realizate de prietenii nostri de la Teatru la Cinema precum si cu ateliere interactive cu tematica sarbatorilor.

Accesul la spectacole este gratuit.

Veranda Mall

Marti 06 decembrie, ora 18:00 – Darul de Craciun

Un ren, un om de zapada si un inger pot fi legati intre ei printr-o poveste, fie foarte veche, fie foarte noua, citita dintr-o scrisoare de copil. E frumos sa daruiesti si-un zambet sa primesti!

Joi 08 decembrie ora 18:00 – Spiridusul care a salvat Craciunul

Un spectacol muzical cu papusi si actori ce spune povestea unui spiridus care nu doar o impiedica pe o vrajitoare sa-i lase pe copiii cuminti fara cadouri de Craciun, dar o invata si pe ea sa fie buna.

Sambata, 10 decembrie, ora 14:00 – Poveste de Iarna

In pragul Craciunului, febra pregatirilor este puternica si nerăbdarea unora creste clipa cu clipa.

Mosul, care a aflat ca unii copii nu sunt cuminti, e hotarat sa nu-i mai viziteze chiar pe toti . Dar Craiasa Zapezii il face sa isi schimbe hotararea. Vrăjitoarea cea rea il opreste insa din drum pe Mos Craciun adormindu-l, planuind să-i fure darurile, suparata ca ea nu a primit niciodată nimic. Si lucrurile iau o intorsatura neasteptata….

Luni, 19 decembrie, ora 18:00 – Aventurile lui Rudolf

Va invitam bucurosi la inca un spectacol de teatru interactiv pentru copii, care ne aduce in prim plan minunata si fantastica lume a Craciunului. Vixen, unul dintre cei mai nastrusnici reni, de altfel prietenul de-o viata al lui Rudolph, devine invidios pe statutul de ren principal al colegului sau si incepe sa-i puna bete in roate.

Marti, 20 decembrie, ora 18:00 – Aventuri in tara de Gheata

Miercuri, 21 decembrie, ora 18:00 – Sacul lui Mos Craciun

Un spectacol muzical interactiv despre cum sacul lui Mos Craciun  ajunge cel mai disputat lucru printre cnoscutele personaje din Laponia.

Joi, 22 decembrie, ora 18:00 – Varietati de Iarna

Un spectacol de varietati cu papusi si marionete, prezentat in stilul muppets. Papusi si marionete de toate genurile, va vor incanta cu dansuri si cantece vesele, toate presarate cu momente traditionale reprezentand colinde si obiceiuri de iarna.

Vineri, 23 decembrie, ora 18:00 – Iata vin Colindatorii

Un spectacol traditional cu papusi si marionete, o poveste cu obiceiuri si traditii de iarna, in care muzica, umorul si veselia se impletesc in jocul papusilor si recreeaza minunata atmosfera a sarbatorilor de iarna. Bineînteles mult asteptatul Mos Craciun este personajul favorit.

15 – 16 decembrie  – Ateliere pentru copii coordonate de United Way

12-14, 17-18 si 27-29 decembrie – Ateliere pentru copii. Vezi detalii AICI.

LocatieLocatie
Veranda - Zona Food Court
Data si oraData si ora
06 Decembrie 2016 18:0023 Decembrie 2016 18:00