Ce ne facem, dom'le, cu influencerii ăștia? – dezbatere și Q&A cu autorul

EVENIMENTE

Autorul cărții „Ce ne facem, dom’le, cu influencerii ăștia”, Cristian China-Birta, vine la Veranda Mall să ne povestească mai multe despre Influencer Marketing, alături de invitați de renume din industria de Influencer Marketing.

Evenimentul aduce în centrul atenției volumul care s-a bucurat de un mare succes în primele luni de la lansare și propune o sesiune live de dezbateri și Q&A deschise publicului larg, alături de nume sonore din industria de Influencer Marketing și Comunicare, dar și de cei care fac subiectul acestei întâlniri: influencerii.

 

Data: 28 iulie 2021

Interval orar: 17:30 – 19:30

Locație: sala Ultra-X a Cinemax (nivelul 2)

Invitați: Ioana Ginghină, Ela Crăciun și Cătălin Striblea

Pe durata evenimentului organizatorii impun respectarea măsurilor actuale de siguranță, purtarea măștii de protecție, precum și distanțarea fizică prevăzută de reglementările autorităților.
Participarea se face pe bază de înscriere în limita locurilor disponibile prin formularul de mai jos în perioada 14 – 26 iulie.

Evenimentul „Ce ne facem, dom’le, cu influencerii ăștia?” face parte dintr-un proiect mai amplu susținut de Kooperativa 2.0, agenție specializată în campanii integrate de marketing și comunicare cu aproape 10 ani de experiență în mediul digital.

Evenimentul este organizat cu susținerea Veranda Mall și Cinemax.

PROGRAM      

Zile
28/07/2021 - 28/07/2021
Interval orar
17:30 – 19:30

LOCAȚIE      

sala Ultra-X a Cinemax (nivelul 2)

REGULAMENT PENTRU EVENIMENTE ÎN PERIOADA PANDEMIEI COVID-19

Dragi vizitatori,

Ne dorim să aveți parte de o experiență minunată, de aceea pentru siguranța și confortul dumneavoastră avem rugămintea să citiți și să respectați cu strictețe regulile de mai jos:

1. Toți participanții din spațiul dedicat pentru eveniment trebuie să respecte regula de distanțare fizică specifică, de minimum 2m.
2. Purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta Veranda Mall.
3. Participarea la Atelierele creative se face doar pe bază de înscriere în prealabil, pe baza unui formular. Vă rugăm să vă prezentați cu 10 minute înainte de intervalul orar selectat.
4. Pe durata evenimentului va fi prezent un agent de securitate care va coordona participanții astfel încât să se evite aglomerările de persoane.
5. Având în vedere restricțiile impuse de autorități în această perioadă de risc de infectare și răspândire COVID-19, vă rugăm să respectați toate regulile și prevederile impuse. Orice încălcare a acestor prevederi este o încălcare a legislației în vigoare.
6. Orice încălcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de participare și părăsirea imediată a spațiului.

  Ne gasești aici! Nivelul 2