Dă viață bunurilor tale! Acum poți dona!

Dă viață bunurilor tale alături de Armata Salvării și Veranda Mall!

Cu siguranță ai acasă haine și perechi de încălțăminte pe care nu le mai porți. ➡️ Oferă-le persoanelor aflate în dificultate și fă o faptă bună. Mai mult, poți dona și jucării pentru a-i face fericiți pe cei mici.

 

📍 Donează aceste lucruri în containerul amplasat la intrarea dinspre parcare, situată la nivelul 0B. Înainte, asigură-te că produsele sunt curate, în stare decentă, ambalate într-o sacoșă sau un sac, la care ai atașat o etichetă cu detalii despre acestea (sex, vârstă, mărime).

Împreună facem fapte bune și îi ajutăm pe cei din jurul nostru! 🤗

PROGRAM      

Zile
10/01/2023 - 15/04/2023
Interval orar
07:00 – 22:00

LOCAȚIE      

Veranda Mall

REGULAMENT PENTRU EVENIMENTE ÎN PERIOADA PANDEMIEI COVID-19

Dragi vizitatori,

Ne dorim să aveți parte de o experiență minunată, de aceea pentru siguranța și confortul dumneavoastră avem rugămintea să citiți și să respectați cu strictețe regulile de mai jos:

1. Toți participanții din spațiul dedicat pentru eveniment trebuie să respecte regula de distanțare fizică specifică, de minimum 2m.
2. Purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta Veranda Mall.
3. Participarea la Atelierele creative se face doar pe bază de înscriere în prealabil, pe baza unui formular. Vă rugăm să vă prezentați cu 10 minute înainte de intervalul orar selectat.
4. Pe durata evenimentului va fi prezent un agent de securitate care va coordona participanții astfel încât să se evite aglomerările de persoane.
5. Având în vedere restricțiile impuse de autorități în această perioadă de risc de infectare și răspândire COVID-19, vă rugăm să respectați toate regulile și prevederile impuse. Orice încălcare a acestor prevederi este o încălcare a legislației în vigoare.
6. Orice încălcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de participare și părăsirea imediată a spațiului.

  Ne gasești aici! Nivelul M