Deschidere Sportisimo

EVENIMENTE

Un nou magazin se va deschide în curând la doar 10 minute de tine. 🎉 Din 26 mai te așteptăm la Sportisimo, locul în care vei găsi tot ce ai nevoie pentru sport și activități în aer liber:
👉 încălțăminte casual, pentru alergare sau pentru sală
👉 pantofi trekking
👉 role
👉 hanorace, treninguri, geci, pantaloni
👉 echipament pentru fotbal, fitness, yoga

Rămâi cu ochii pe noi!

PROGRAM      

Zile
Interval orar
10:00 – 22:00

LOCAȚIE      

Veranda Mall

REGULAMENT PENTRU EVENIMENTE ÎN PERIOADA PANDEMIEI COVID-19

Dragi vizitatori,

Ne dorim să aveți parte de o experiență minunată, de aceea pentru siguranța și confortul dumneavoastră avem rugămintea să citiți și să respectați cu strictețe regulile de mai jos:

1. Toți participanții din spațiul dedicat pentru eveniment trebuie să respecte regula de distanțare fizică specifică, de minimum 2m.
2. Purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta Veranda Mall.
3. Participarea la Atelierele creative se face doar pe bază de înscriere în prealabil, pe baza unui formular. Vă rugăm să vă prezentați cu 10 minute înainte de intervalul orar selectat.
4. Pe durata evenimentului va fi prezent un agent de securitate care va coordona participanții astfel încât să se evite aglomerările de persoane.
5. Având în vedere restricțiile impuse de autorități în această perioadă de risc de infectare și răspândire COVID-19, vă rugăm să respectați toate regulile și prevederile impuse. Orice încălcare a acestor prevederi este o încălcare a legislației în vigoare.
6. Orice încălcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de participare și părăsirea imediată a spațiului.

  Ne gasești aici! Nivelul 1