Hai cu Noriel la joaca, pe pamant, aer si apa

EVENIMENTE

La Noriel le potrivesti si jucarii felurite primesti! In acest weekend, magazinul Noriel din Veranda Mall „devine” un spatiu de joaca in aer liber. Aventurieri de toate varstele, porniti intr-o expeditie deloc periculoasa ci mai curand haioasa, si folositi-va de abilitatile voastre cele mai iscusite pentru a gasi jucariile potrivite elementelor specifice din natura. Un numar cat mai mare de jucarii descoperite aduce dupa sine o recompensa pe masura.

Gasesti mai mult, primesti mai mult!

PROGRAM      

Zile
13/05/2017 - 14/05/2017
Interval orar

LOCAȚIE      

Veranda Mall – Noriel

REGULAMENT PENTRU EVENIMENTE ÎN PERIOADA PANDEMIEI COVID-19

Dragi vizitatori,

Ne dorim să aveți parte de o experiență minunată, de aceea pentru siguranța și confortul dumneavoastră avem rugămintea să citiți și să respectați cu strictețe regulile de mai jos:

1. Toți participanții din spațiul dedicat pentru eveniment trebuie să respecte regula de distanțare fizică specifică, de minimum 2m.
2. Purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta Veranda Mall.
3. Participarea la Atelierele creative se face doar pe bază de înscriere în prealabil, pe baza unui formular. Vă rugăm să vă prezentați cu 10 minute înainte de intervalul orar selectat.
4. Pe durata evenimentului va fi prezent un agent de securitate care va coordona participanții astfel încât să se evite aglomerările de persoane.
5. Având în vedere restricțiile impuse de autorități în această perioadă de risc de infectare și răspândire COVID-19, vă rugăm să respectați toate regulile și prevederile impuse. Orice încălcare a acestor prevederi este o încălcare a legislației în vigoare.
6. Orice încălcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de participare și părăsirea imediată a spațiului.