Magnificats - Expoziție Internațională de pisici de rasa WCF

EVENIMENTE

Clubul Felin Magnificats organizează Expoziția Internațională Feline WCF pe 10 și 11 Decembrie, în intervalul 11:00 – 18:00, la Nivelul 1.

Atât sâmbătă, cât și duminică, vor avea loc arbitraje tradiționale și arbitraje de ring WCF pentru pisici adulte, pisici castrate, pui/juniori și rase în curs de aprobare.

Vino la mall-ul tău de zi cu zi să vezi peste 130 de pisici de rasă din România, Ungaria, Italia, Serbia, Bulgaria și SUA.

 

Ce feline poți admira?
Exotica cu părul scurt, Persana, Maine Coon, Ragdoll, Siberiană , Bengaleză, Scottish Fold, Highland Fold, Scottish Straight, Highland Straight, Abisiniana, British Shorthair, British Longhair, Cornish Rex, Minuet ,Munchkin longhair, Munchkin Shorthair, Neva Masquerade, Don Sphynx, Sphynx, Transylvanian.

 

Participarea vizitatorilor este gratuită. Te așteptăm la un eveniment cel puțin adorabil!

 

PROGRAM      

Zile
10/12/2022 - 11/12/2022
Interval orar
11:00 – 18:00

LOCAȚIE      

Zona de evenimente Veranda Mall

REGULAMENT PENTRU EVENIMENTE ÎN PERIOADA PANDEMIEI COVID-19

Dragi vizitatori,

Ne dorim să aveți parte de o experiență minunată, de aceea pentru siguranța și confortul dumneavoastră avem rugămintea să citiți și să respectați cu strictețe regulile de mai jos:

1. Toți participanții din spațiul dedicat pentru eveniment trebuie să respecte regula de distanțare fizică specifică, de minimum 2m.
2. Purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta Veranda Mall.
3. Participarea la Atelierele creative se face doar pe bază de înscriere în prealabil, pe baza unui formular. Vă rugăm să vă prezentați cu 10 minute înainte de intervalul orar selectat.
4. Pe durata evenimentului va fi prezent un agent de securitate care va coordona participanții astfel încât să se evite aglomerările de persoane.
5. Având în vedere restricțiile impuse de autorități în această perioadă de risc de infectare și răspândire COVID-19, vă rugăm să respectați toate regulile și prevederile impuse. Orice încălcare a acestor prevederi este o încălcare a legislației în vigoare.
6. Orice încălcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de participare și părăsirea imediată a spațiului.

  Ne gasești aici! Nivelul 1