Portret de școlar

EVENIMENTE

Începerea școlii se sărbătorește la Veranda Mall cu o nouă ediție Portret de Școlar realizată de cunoscutul fotograf Cristian Șuțu.

Perioada: 17 – 19 Septembrie 2021

Interval orar: 12:00 – 16:00

Locatie: Spatiu de evenimente – nivel 1

Fie că ești în clasa 0 sau în clasa a XII-a, toți școlarii sunt așteptați în cea de-a VII-a editie Portret de școlar. Începe anul școlar cu multă veselie și cu cele mai reușite portrete foto!

Părinții sunt rugați să-i însoțească pe cei mai mici dintre elevi și să rămână alături de ei pe parcursul evenimentului, respectând toate normele de siguranță în vigoare.

Accesul este liber, iar fotografiile vor fi postate pe Facebook-ul Veranda Mall și pe Facebook-ul Portret de școlar.

 

Partener eveniment

PROGRAM      

Zile
17/09/2021 - 19/09/2021
Interval orar
12:00 – 16:00

LOCAȚIE      

Zona evenimente – Nivel 1

REGULAMENT PENTRU EVENIMENTE ÎN PERIOADA PANDEMIEI COVID-19

Dragi vizitatori,

Ne dorim să aveți parte de o experiență minunată, de aceea pentru siguranța și confortul dumneavoastră avem rugămintea să citiți și să respectați cu strictețe regulile de mai jos:

1. Toți participanții din spațiul dedicat pentru eveniment trebuie să respecte regula de distanțare fizică specifică, de minimum 2m.
2. Purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta Veranda Mall.
3. Participarea la Atelierele creative se face doar pe bază de înscriere în prealabil, pe baza unui formular. Vă rugăm să vă prezentați cu 10 minute înainte de intervalul orar selectat.
4. Pe durata evenimentului va fi prezent un agent de securitate care va coordona participanții astfel încât să se evite aglomerările de persoane.
5. Având în vedere restricțiile impuse de autorități în această perioadă de risc de infectare și răspândire COVID-19, vă rugăm să respectați toate regulile și prevederile impuse. Orice încălcare a acestor prevederi este o încălcare a legislației în vigoare.
6. Orice încălcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de participare și părăsirea imediată a spațiului.

  Ne gasești aici! Nivelul 1