cadouri craciun pentru ea
Veranda Mall devine primul mall care lanseaza propria colectie de haine, inspirata de cartierul Obor!
By Andreea Mustata - 6 luni ago

Evenimente

Veranda Mall devine primul mall care lanseaza propria colectie de haine, inspirata de cartierul Obor!

Veranda Mall devine primul mall care lanseaza propria colectie de haine, inspirata de cartierul Obor!

Veranda Mall

Aducând un omagiu celui mai eclectic și pestriț cartier al Bucureștiului, colecția Veranda Mall conține piese inspirate de Obor, al căror design este semnat de unul dintre cei mai în vogă designeri români ai momentului. Imaginea colecției este Ana Tobor, primul influencer virtual din România.

Fotografie de Tibi Vîntur

 

Celebrarea Oborului prin modă

Cu un design original inspirat de Piața Obor și de locurile emblematice din Veranda Mall, piesele vestimentare de urban streetwear conțin printuri psihedelice cu verze, tarabe din Obor, scări rulante și treptele din fața mall-ului.

 

Fotografie de Tibi Vîntur

 

Colecția este versatilă și foarte colorată, cu haine de damă și unisex care reflectă eclectismul cartierului din care au fost inspirate. Lifestyle-ul de Obor este cool, fashion forward și pune foarte mult accent pe diversitatea culturală care îl caracterizează.

 

Fotografie de Tibi Vîntur

Cartierul Obor, din nou pe harta celor mai cool locuri din București

În trecut, Oborul era loc de promenadă pentru marile doamne, președinți americani veniți în vizită (soția lui Nixon chiar a cumpărat struguri din piață) și capete încoronate. Cu timpul, popularitatea cartierului a mai scăzut, dar în prezent Veranda Mall își dorește ca acesta să redevină un reper în rândul locurilor care merită vizitate din București, iar colecția realizată împreună cu Tammy Lovin este una dintre modalitățile prin care face acest lucru.

Cu o istorie bogată în care însuși mixul de stiluri și culturi este punctul său forte, cartierul Obor este reprezentativ pentru harta urbană bucureșteană, iar Veranda Mall a devenit parte din povestea Oborului.

 

Fotografie de Tibi Vîntur

 

Designul este semnat de Tammy Lovin sub brandul mysimplicated

Cu lucrări expuse la New York, la Museum of Design, Tammy Lovin este designer industrial cu o linie proprie de haine și bijuterii. Ea colaborează de mult timp cu mysimplicated, un brand care permite purtătorilor să-și personalizeze propriile haine printate digital.

Despre această colecție, Tammy spune că este rezultatul unui clash foarte interesant. „Peste cele două mixuri de vechi-tradițional, piața Obor, și mall-ul Veranda, nou și modern, am venit cu viziunea mea asupra acestora. Culorile puternice, volumetrii atipice, pattern-uri striking care reinterpretează într-un mod contemporan și purtabil toate elementele menționate. Practic print-ul hainelor este un treasure hunt uriaș. Pozele au fost făcute special pentru această colecție și absolut toate elementele pot fi regăsite fizic în cartierul Obor.

A fost o provocare să îmbin stilul de design 3D în care activez și să creez un look final închegat pentru toate piesele care atunci când sunt privite în ansamblu, să fie foarte evident că sunt o colecție unitară”.

Imaginea colecției este Ana Tobor, primul influencer virtual din România

Colaborarea cu Ana Tobor, imaginea colecției, este un alt element care contribuie la imaginea fresh și cool a Oborului. Ana este primul influencer virtual din România, cu mii de urmăritori pe Instagram. Ea se alătură influencerilor virtuali de la nivel global precum Lil Miquela sau Imma Gram care au luat cu asalt lumea marketingului digital.

Colecția va fi disponibilă exclusiv pe Veranda Mall Online

Colecția conține piese vestimentare precum rochii, pantaloni, cămăși, bluze, hanorace și jachete, care pot fi combinate atât între ele, cât și cu alte piese, pentru a obține un look urban, cool și la modă.

Colecția exclusivă inspirată de cartierul Obor va fi disponibilă pe Veranda Mall Online începând cu data de 6 noiembrie.

LocatieLocatie
Veranda Mall
Data si oraData si ora
17 Mai 2021 21:00