Vino să-ți alegi cel mai bun prieten

EVENIMENTE

Pe 25 iunie împreună cu ASPA București te așteptăm să îți alegi cel mai bun prieten patruped!
👉 Târgul de adopții se desfășoară între orele 11:00 – 14:00 pe Esplanada Veranda Mall. Toți câinii și cățelușii sunt microcipați, deparazitați intern și extern, vaccinați, iar câinii adulți sunt și sterilizați.
În cadrul evenimentului, Animax oferă pachete de adopție pentru o acomodare rapidă în noua casă.
🐶 Te așteptăm cu drag să îți faci un nou prieten!

PROGRAM      

Zile
25/06/2022 - 25/06/2022
Interval orar
11:00 – 14:00

LOCAȚIE      

Veranda Mall

REGULAMENT PENTRU EVENIMENTE ÎN PERIOADA PANDEMIEI COVID-19

Dragi vizitatori,

Ne dorim să aveți parte de o experiență minunată, de aceea pentru siguranța și confortul dumneavoastră avem rugămintea să citiți și să respectați cu strictețe regulile de mai jos:

1. Toți participanții din spațiul dedicat pentru eveniment trebuie să respecte regula de distanțare fizică specifică, de minimum 2m.
2. Purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta Veranda Mall.
3. Participarea la Atelierele creative se face doar pe bază de înscriere în prealabil, pe baza unui formular. Vă rugăm să vă prezentați cu 10 minute înainte de intervalul orar selectat.
4. Pe durata evenimentului va fi prezent un agent de securitate care va coordona participanții astfel încât să se evite aglomerările de persoane.
5. Având în vedere restricțiile impuse de autorități în această perioadă de risc de infectare și răspândire COVID-19, vă rugăm să respectați toate regulile și prevederile impuse. Orice încălcare a acestor prevederi este o încălcare a legislației în vigoare.
6. Orice încălcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de participare și părăsirea imediată a spațiului.

  Ne gasești aici! Exterior