Bijuteria Stil
Bijuteria Stil
By Cristian Manea - 3 years ago

Magazine

Bijuteria Stil

Contacteaza-ne

Veranda Mall
0770 615 483
Veranda Mall
office@bijuteriastil.ro
Veranda Mall
http://www.bijuteriastil.ro/en

Ne gasesti aici

Bijuteria Stil

Bijuterii & accesorii

In magazinele Bijuteria Stil se regasesc atat colectii de bijuterii din aur cu diamante, perle sau pietre pretioase semnate de branduri de renume ca Roberto Bravo, Govoni, Dona Oro, Bibigi, Bovo Fratelli, Fab Gobetti, Hulchi Belluni, Pesavento, So Chic, cat si colectiile de verighete si inele de logodna creatie proprie.

Programul nostru
ZileLuni-VineriSambataDuminica
Interval orar10:00 - 22:0010:00 - 22:0010:00 - 22:00

Nascute din pasiunea pentru bijuterii, magazinele Bijuteria Stil pun laolalta branduri internationale cat si bijuterii semnatura proprie. Pasiunea pentru bijuterii a fost dintotdeauna aproape de noi. Activitatea a inceput acum mult timp, cand ne-am dat seama ca noi vedem in bijuterii mai mult decat simple accesorii. Pas cu pas, am urmarit sa le intelegem rostul si sa incercam sa le facem potrivite celor care ne trec pragul.

Am pornit la drum cu credinta si am realizat propriul nostru atelier de productie. Timpul petrecut acolo e cel care ne-a ajutat sa capatam experienta si curaj. Toate eforturile depuse de-a lungul celor 25 de ani de experienta si incercari ne-au adus la locul potrivit, avand realizate peste 500 de modele de verighete si inele de logodna.