Farmacia Catena
By Cristian Manea - 4 ani ago
Magazine
Farmacia Catena

Contacteaza-ne

Veranda Mall
0743 004 497
Veranda Mall
bucurestizidurimosi23@catena.ro
Veranda Mall
https://www.catena.ro/

Farmacia Catena

Sanatate

Catena se mandreste cu statutul de cea mai mare si ceal mai apreciata reteabrand de farmacii din Romania.

Catena cunoscuta si ca „Farmacia Inimii”, urmareste sa ofere raspunsuri prompte la nevoile acestora, dar in acelasi timp indeplinind criterii foarte importante pentru brandul Catena, precum proximitate, preturi bune si o gama larga de produse.

Pe langa medicamente, Catena pune la dispozitie si o varietate mare de produse tehnico-medicale in unitatile Catena Pas cu Pas. Oferta variaza de la aparate de masurat precum tensiometrul, la ciorapi compresivi medicinali, organizatoare de medicamente, suporturi ortopedice si orteze, ajutatoare pentru mers si nu numai.

Programul nostru
ZileLuni-VineriSambataDuminica
Interval orar10:00 - 22:0010:00 - 22:0010:00 - 22:00

Brandul Catena a fost creat in 1999, odata cu preluarea, de catre Fildas Trading, a pachetului  majoritar de actiuni al companiei Argesfarm. A pornit de la 30 de unitati, ajungand in prezent la peste 720 de farmacii Catena deschise la nivel national.

Catena s-a impus nu doar ca un brand autentic romanesc, ci si ca lider de profil in retailul farmaceutic, astfel ca in 2014 a fost desemnata “Cel mai de incredere brand din domeniul farmaceutic”.

Ne gasesti aici (nivelul 0)