Wineway – Cramele Halewood
By Cristian Manea - 3 ani ago
Restaurante si cafenele
Wineway - Cramele Halewood

Contacteaza-ne

Veranda Mall
0725 846 874
Veranda Mall
magazin3.bucuresti@halewood.com.ro
Veranda Mall

Wineway - Cramele Halewood

Papetarie, presa & tutun

Crezul nostru este ca fiecare dintre noi merita un vin bun, de aceea am creat locul in care te imprietenesti cu vinul – un magazin casual, cu un design si atmosfera autentice, in care curiozitatea si pasiunea pentru vin se imbina armonios.

Programul nostru
ZileLuni-VineriSambataDuminica
Interval orar10:00 - 22:0010:00 - 22:0010:00 - 22:00

Magazinul Wineway se distinge prin complexitatea portofoliului care inglobeaza peste 500 de etichete, de la o gama variata de vinuri locale proprii, foarte apreciate, pana la vinuri de import ale celor mai renumiti producatori mondiali.

Consultantii nostri specializati recomanda vinul potrivit indiferent de ocazie. Avem o selectie impresionanta de vinuri din 13 tari, cadouri personalizate si accesorii pentru vin, precum si o gama variata de bauturi spirtoase. Iar pentru a va familiariza cu vinurile noastre, va asteptam la zona de degustare din magazin.

Asadar, Wineway ofera consumatorilor, intr-un spatiu prietenos, contextul propice pentru a descoperi si aprecia vinul ca experienta.

Vino sa descoperi magazinul nostru, intr-o calatorie de cunoastere a vinului – de la podgoriile insorite pana in pahare.

WineWay este magazin-concept de vinuri al retelei Halewood Wines & Spirits.

Grupul International Halewood Wines & Spirits este cel mai mare producator si distribuitor independent de bauturi alcoolice din Marea Britanie, activand de peste 35 de ani pe piata.

In Romania, Halewood Wines & Spirits detine peste 350 de hectare de vita de vie plantate in perioada 2002-2009, in unele dintre cele mai reprezentative zone viticole ale tarii, printre care  Dealu Mare si Murfatlar.

Pe langa brandurile de vin proprii: Floare de Luna, Floarea Soarelui, Prahova Valley, Byzantium, Hyperion, Theia, Kronos, Neptunus, Rhea, in portofoliul companiei se gasesc si vinuri de import ale celor mai renumite case: Gerard Bertrand (Franta), Trapiche (Argentina),  Torres (Vina Esmeralda), Concha Y Torro (Chile), Villa Maria (Noua Zeelanda), Marchesi de Frescobaldi (Italia) si multe altele.

Totodata, Halewood Wines& Spirit  comercializeaza  si produsele firmei “mama” din Marea Britanie: Red Square Vodka, Whitley Neill Gin, The Pogues Irish Whiskey, West Cork Irish Whiskey,  Crabbie`s Ginger, etc.

Ne gasesti aici (nivelul 0)