Floare de colt
By Cristian Manea - 3 ani ago
Magazine
Floare de colt

Contacteaza-ne

Veranda Mall
021 232 18 44/99
Veranda Mall
office@fdcnatura.ro
Veranda Mall
http://fdcnatura.ro; /leacuri-naturiste.ro

Ne gasesti aici (nivelul 0)

Floare de colt

Sanatate

Fondat în 2009, Floare de Colt este cel mai mare lanț de magazine naturiste & bio din Romania cu peste 100 de angajati si cu o retea care cuprinde in prezent peste 36 de magazine in Bucuresti, Iasi, Cluj, Constanta, Brasov, Targu Mures, Sibiu, Bacau si alte orase din tara, localizate in centre comerciale si mall-uri.

 

Programul nostru
ZileLuni-VineriSambataDuminica
Interval orar10:00 - 22:0010:00 - 22:0010:00 - 22:00

Avand in spate o experienta de peste 8 ani in domeniul produselor naturiste si observand nevoia clientilor de a se orienta catre un stil de viata mai sanatos, am pus bazele unei echipe frumoase, entuziaste, pozitive, oameni care si astazi se regasesc in diferitele activitati ale companiei noastre.

Cu o gama larga de produse si personal calificat sa ofere asistenta si consiliere clientilor, Floare de Colt isi propune sa fie prima alegere a clientilor.

Conceptul nostru de magazin reuneste cele mai bune produse pentru starea ta de bine: remedii naturiste si suplimente alimentare, alimentatie bio, produse pentru diete speciale, sport si performanta, pentru silueta si controlul greutatii, articole de ingrijire personala naturale.