Jolidon

Haine & lenjerie

Magazinul Jolidon oferă articole de lenjerie intimă, haine și accesorii pentru plajă pentru femei, dar și pentru bărbați.

Produsele Jolidon sunt fabricate în Europa, înglobând creativitatea și tradiția europeană în manufactură, atenția la detalii și materiile prime și accesoriile de calitate superioară furnizate de producători din țări precum Franța, Italia sau Austria (Dentelle de Calais, Swarovski Elements, Superfine, Sensitive, etc).

Magazinul Jolidon comercializează o gamă variată de produse de la sutiene la bustiere, chiloți, tankini și costume de baie întregi sau în două piese, de la cele mai mici mărimi până la cele mai mari. De asemenea, la Jolidon se găsesc și produse speciale precum cămăși de alăptat, sutiene proteză, bustiere modelatoare sau costume de baie pentru gravide.

Barbații găsesc tot ce au nevoie în materie de lenjerie intimă și costume de baie, de la boxeri, la pijamale și șorturi de baie.

PROGRAM

Zile
Interval orar
Luni – Vineri
10:00 – 22:00
Sâmbătă
10:00 – 22:00
Duminică
10:00 – 22:00

CONTACT

Lenjeria reprezintă atât modă, cât și funcționalitate. Luând în considerare acest concept, creăm și producem articole care combină funcționalitatea cu designul și seducția. Astfel, produsele Jolidon se adresează unor segmente multiple de consumatori.

Prințesa modernă, seducatoarea îndrăzneață, diva elegantă, femeia iubitoare de confort, fiecare dintre ele găsește la Jolidon produse de lenjerie de înaltă calitate pentru a-i pune în valoare și a-i evidenția personalitatea.

Pornind de la cele mai sofisticate gusturi și până la cele mai puțin pretențioase, produsele Jolidon sunt pe placul fiecărei femei.