MINISO

Copii, Decorațiuni, Electrocasnice

MINISO este un magazin japonez ce comercializează produse pentru casă, accesorii și jucării care și-a deschis primul shop din Romania în Veranda Mall.

Produsele MINISO se împart în șapte mari categorii: sănătate și frumusețe, produse sezoniere, cadouri, accesorii digitale precum căști, boxe sau smart grip, accesorii creative pentru casă, produse pentru viața de zi cu zi și ambalaje speciale. Dar MINISO vinde și produse cu licență ale unora dintre marile branduri mondiale, cum ar fi Marvel, Pink Panther sau We Bare Bears.

Reprezentanții MINISO spun că principalele atribute în jurul cărora își desfășoară activitatea sunt calitatea produselor, designul excelent și prețurile accesibile la care sunt vândute acestea. Mediul plăcut la cumpărături și serviciul de calitate față de clienți completează ideologia brandului.

Unul dintre marile avantaje pe care MINISO le are în fața competiției este designul propriu pentru fiecare produs. Cele mai multe dintre obiectele comercializate de către producătorul japonez sunt create de designeri proprii și sunt asamblate pe linii de producție proprii.

PROGRAM      

Zile
Interval orar
Luni – Vineri
10:00 – 22:00
Sâmbătă
10:00 – 22:00
Dumincă
10:00 – 22:00

CONTACT      

  Ne găsești aici! Nivelul 0

MINISO este un retailer japonez de produse pentru casă, accesorii și jucării înființat de către designerul japonez Miyake Junya și de către tânărul antreprenor chinez Ye Guofu în Tokyo, Japonia în anul 2013 . De atunci, MINISO a devenit unul dintre comercianții cu cea mai rapidă dezvoltare din lume, ajungând să dețină în acest moment peste 3000 de magazine în peste 70 de țări de pe toate continentele.

Expansiunea în Europa este recentă. Începând din 2017, brandul este prezent în Germania, Polonia, Serbia, Spania, Grecia, Estonia și Ucraina.