Optiblu
OPTIblu
By Andreea Mustata - 5 ani ago
Magazine
OPTIblu

Contacteaza-ne

Veranda Mall
0737 800 487
Veranda Mall
veranda@opticalnetwork.ro
Veranda Mall
http://www.optiblu.ro/

OPTIblu

Sanatate

OPTIblu este un magazin care comercializeaza ochelari de vedere, lentile de contact, ochelari de soare, rame de ochelari si accesorii.

Toate opticile medicale OPTIblu sunt dotate cu aparatura moderna de ultima generatie si personal specializat reprezentat de optometristi, medici oftalmologi si consilieri in vanzari, care beneficiaza de instruiri periodice, formand o echipa competenta si profesionala, care va poate ajuta sa gasiti produsele necesare nevoilor dumneavoastra

OPTIblu este unic importator a marcilor consacrate precum: Fendi, Celine, Gucci, Dior, Carrera, Pierre Cardin, OXYDO, Tommy Hilfiger, Boss Orange, Hugo Boss, Max&Co., MaxMara, Polaroid, Hello Kitty, Titeuf, Tom Ford, Roberto Cavalli, Montblanc, Owlet, Owlet Plus, Polar, Pepe Jeans, Replay, Diesel, Click Vision, Thema, Montini, Life, Mainhattan, Iceberg, John Richmond, Moschino, Sisley, United Colours of Benetton, Missoni si Try.

Programul nostru
ZileLuni-VineriSambataDuminica
Interval orarLuni - Joi: 10:00 - 21:00 || Vineri: 10:00 - 18:0010:00 - 18:0010:00 - 18:00

Cu o istorie de 12 ani, OPTIblu este unul dintre cele mai cunoscute branduri de pe piata locala care ofera servicii medicale oftalmologice, determinari de dioptrii si adaptari la lentile de contact, precum si servicii de montaj.

Misiunea OPTIblu presupune informarea clientilor cu privire la importanta diagnosticarii preventive a afectiunilor oculare, dar si impartasirea interesului si a experintei cu privire la cele mai noi si cele mai moderne produse. OPTIblu ofera clientilor sai o experienta unica, consiliere si consultatii personalizate.

Ne gasesti aici (nivelul 0)