Profihairshop
Profihairshop
By Cristian Manea - 3 years ago

Magazine

Profihairshop

Contacteaza-ne

Veranda Mall
0314 260 198.
Veranda Mall
-
Veranda Mall
http://www.profihairshop.ro/

Ne gasesti aici

Profihairshop

Frumusete & ingrijire

Brandul Profihairshop, renumit in tari precum Germania si Austria, a fost lansat in Romania in 2009, din dorinta de a oferi produse profesionale de ingrijire a parului, care sa confere frumusete, eleganta si un stil unic.

Programul nostru
ZileLuni-VineriSambataDuminica
Interval orar10:00 - 22:0010:00 - 22:0010:00 - 22:00

Profihairshop se adreseaza atat saloanelor de coafura, stilistilor cat si utilizatorilor de produse profesionale, comercializand o gama diversificata de produse: vopsele de par, sampoane, masti, tratamente, produse de styling, accesorii pentru coafat, bijuterii de par, produse pentru manichiura, oja, creme de ingrijire si produse electrice pentru coafat.

“Fii propriul tau stilist!” este provocarea lansata de Profihairshop de a folosi produse profesionale la domiciliu, sub indrumarea consultantilor tehnici din magazine.

Reteaua de magazine Profihairshop are in prezent 25 locatii, cel mai nou deschis fiind in centrul comercial Veranda, cu o suprafata de 45mp, in care se vor comercializa peste 1500 produse de la cele mai renumite brand-uri precum: Wella, L’Oreal Professional, L’Oreal Kerastase, Wella System Professional, Londa, Morrocanoil, Oro de Marocco, Opi, Orly, Lakme, Joico,Tigi, Directions, Oro Therapy si multe altele.