Yves Rocher

Frumusețe & îngrijire

Magazinul Yves Rocher comercializează o gamă variată de produse cosmetice și de îngrijire pentru femei și bărbați.

Filozofia mărcii s-a dezvoltat pornind de la o convingere: lumea vegetală este o sursă extraordinară de eficacitate, senzorialitate și emoție.

În magazinele Yves Rocher se găsesc peste 700 de tipuri de produse pentru îngrijirea tenului și a corpului cum ar fi geluri de duș, șampon, apă micelară și seruri de față, parfumuri cu arome seducătoare, produse de machiaj precum fond de ten sau pudră iluminatoare.

Iar pe tot parcursul anului, beneficiați de consiliere profesională, oferte promoționale personalizate, prețuri accesibile, cadouri și surprize.

În plus, deschideți gratuit cardul de fidelitate Yves Rocher și beneficiați de oferte speciale în magazin, cadouri atractive, oferte personalizate la domiciliu, reduceri excepționale la produsele preferate.

PROGRAM

Zile
Interval orar
Luni – Vineri
10:00 – 22:00
Sâmbătă
10:00 – 22:00
Duminică
10:00 – 22:00

CONTACT

Yves Rocher, Créateur de la Cosmetique Végètale® – peste 50 de ani de performanță, pasiune, inspirație. De peste 50 de ani, Yves Rocher este alături de fiecare femeie, pentru fiecare dorință de frumusețe.

În calitate de Cultivator-Producător-Distribuitor, marca Yves Rocher coordonează și controlează toate etapele activității sale.

Fiecare femeie este diferită, fiecare este frumoasă în felul ei. Iar 30 de milioane dintre ele au încredere în marca Yves Rocher! „Fiecare clientă este o regină și trebuie considerată ca atare” – Domnul Yves Rocher