Yves-rocher
Yves Rocher
By Cristian Manea - 3 years ago

Magazine

Yves Rocher

Contacteaza-ne

Veranda Mall
021 679 88 08
Veranda Mall
office@yvesrocher.ro
Veranda Mall
http://www.yves-rocher.ro/

Ne gasesti aici

Yves Rocher

Frumusete & ingrijire
Programul nostru
ZileLuni-VineriSambataDuminica
Interval orar10:00 - 22:0010:00 - 22:0010:00 - 22:00

Yves Rocher, Créateur de la Cosmetique Végètale® – peste 50 de ani de performanta, pasiune, inspiratie. De peste 50 de ani, Yves Rocher este alaturi de fiecare femeie, pentru fiecare dorinta de frumusete.

In calitate de Cultivator-Producător-Distribuitor, marca Yves Rocher coordoneaza si controleaza toate etapele activitatii sale. Filozofia marcii s-a dezvoltat pornind de la o convingere: lumea vegetala este o sursa extraordinara de eficacitate, senzorialitate si emotie.

Fiecare femeie este diferita, fiecare este frumoasa in felul ei. Iar 30 de milioane dintre ele au incredere in marca Yves Rocher! “Fiecare clienta este o regina si trebuie considerata ca atare” – Domnul Yves Rocher.

Descoperiti in magazinele Yves Rocher peste 700 de tipuri de produse pentru ingrijirea tenului si a corpului, parfumuri cu arome seducatoare, machiaj cu texturi si culori irezistibile. Iar pe tot parcursul anului, beneficiati de consiliere profesionala, oferte promotionale personalizate, preturi accesibile, cadouri si surprize.

In plus, deschideti gratuit cardul de fidelitate Yves Rocher si beneficiati de oferte speciale in magazin, cadouri atractive, oferte personalizate la domiciliu, reduceri exceptionale la produsele preferate.