Yves-rocher
Yves Rocher
By Andreea Mustata - 5 ani ago
Magazine
Yves Rocher

Contacteaza-ne

Veranda Mall
021 679 88 08
Veranda Mall
office@yvesrocher.ro
Veranda Mall
http://www.yves-rocher.ro/

Yves Rocher

Frumusete & ingrijire

Magazinul Yves Rocher comercializeaza o gama variata de produse cosmetice si de ingrijire pentru femei si barbati.

Filozofia marcii s-a dezvoltat pornind de la o convingere: lumea vegetala este o sursa extraordinara de eficacitate, senzorialitate si emotie.

In magazinele Yves Rocher se gasesc peste 700 de tipuri de produse pentru ingrijirea tenului si a corpului cum ar fi gel de dus, sampon, apa micelara si seruri de fata, parfumuri cu arome seducatoare, produse de machiaj precum fond de ten sau pudra iluminatoare.

In curand pe site-ul Veranda: ultimul catalog Yves Rocher!

Iar pe tot parcursul anului, beneficiati de consiliere profesionala, oferte promotionale personalizate, preturi accesibile, cadouri si surprize.

In plus, deschideti gratuit cardul de fidelitate Yves Rocher si beneficiati de oferte speciale in magazin, cadouri atractive, oferte personalizate la domiciliu, reduceri exceptionale la produsele preferate.

Programul nostru
ZileLuni-VineriSambataDuminica
Interval orar10:00 - 22:0010:00 - 22:0010:00 - 22:00

Yves Rocher, Créateur de la Cosmetique Végètale® – peste 50 de ani de performanta, pasiune, inspiratie. De peste 50 de ani, Yves Rocher este alaturi de fiecare femeie, pentru fiecare dorinta de frumusete.

In calitate de Cultivator-Producător-Distribuitor, marca Yves Rocher coordoneaza si controleaza toate etapele activitatii sale.

Fiecare femeie este diferita, fiecare este frumoasa in felul ei. Iar 30 de milioane dintre ele au incredere in marca Yves Rocher! „Fiecare clienta este o regina si trebuie considerata ca atare” – Domnul Yves Rocher.

Ne gasesti aici (nivelul 0)