Cartea lunii la Diverta!
By iuliana.mardare - 1 year ago

Promotii si oferte

Perioada

Categorie

Promotii

Tip promotie

Promotie

Magazine participante

Magazin logo
Cartea lunii la Diverta!

Cartea lunii la Diverta!

Perioada:

Veranda Mall
Câteva din review-urile de pe GoodReads  o consideră ”un labirint…zeci de căi de ieșire, și când crezi că ai găsit capătul, dai peste fundătură”, ”o căutare a propriei linişti, emoţională şi sufletească”, iar ”stilul lui Rosie Walsh nu a fost excesiv de înflorat sau de dulceag. A știu cum să dozeze umorul”. Publicată la Editura Nemira în aprilie a.c., romanul fostei producătoare de documentare este primul publicat sub numele său real. Cartea, o găsiți pe rafturile Diverta.
 
PREZENTARE
Șase zile perfecte. 
Apoi el dispare… 
Imaginează-ți că întâlnești un bărbat, că petreceți împreună șase zile de neuitat și că te îndrăgostești nebunește de el. Sentimentul este reciproc, o simți cu toată ființa ta. Așa că atunci când pleacă într-o călătorie și promite să te sune de la aeroport, nu ai niciun motiv să crezi că n-o va face. Dar el nu mai sună. Săptămânile trec, toți prietenii te îndeamnă să-l uiți, dar tu știi că ei se înșeală: trebuie să i se fi întâmplat ceva, trebuie să existe un motiv pentru tăcerea lui. Și dacă până la urmă descoperi că există într-adevăr un motiv? 


Alte review-uri
“Scrisă frumos, plină de tandrețe, umor și căldură – am adorat-o.” Lucy Diamond 
“O poveste de dragoste superbă – dureros de sexy, modernă, sfâșietoare – și cu cea mai fantastică răsucire” Eve Chase 

“Am adorat-o în totalitate. Rosie Walsh a creat personaje atât de puternice și atât de multă căldură.” Jane Green 

„Uimitoare, frumoasă, superbă. Nu vă pot spune în cuvinte cât de mult m-am bucurat de această carte superbă.” Milly Johnson 

„Am stat până la 2 noaptea seara trecută ca să o termin. Mi-a plăcut… ” Sophie Hannah