Colecția L’amour de toi meme acum la Meli Melo

PROMOȚII

PERIOADA      

toamnă - iarnă 2021

TIP PROMOTIE      

Promoție

L’amour de toi meme este numele colecției Meli Melo Paris de toamnăiarnă 2021, creată pentru tine, pentru starea de bine și echilibru, pentru momentele tale speciale petrecute cu tine însăți, dar fără a renunța la outfit-urile în tendințe, accesoriile din noile colecții și atenția la detaliile care te animă de fiecare dată. Aceasta dezvăluie o selecție de piese vestimentare și accesorii în tonuri și culori naturale, kaki, bejuri, animal print, cât și deux piece-uri în tonuri îndrăznețe de albastru, trench-uri și rochii lejere.

Dintre piesele vestimentare ale colecției L’amour de toi meme se remarcă cardiganul cu perle aplicate și pălăriile din lână. Împreună, acestea alcătuiesc ținute cosy, perfecte pentru noul sezon. Bijuteriile fantezie se prezintă sub formă de coliere masive, cu zale supradimensionate, metalice sau din material acrilic, dar și inele statement. Cerceii și brățările completează, în același stil, look-ul Meli Melo propus pentru noul sezon.

Pentru toamna aceasta, gențile propuse sunt de dimensiune medie, compacte, în tonuri de gri, cu aplicații metalice, cât și cu accente animal print. Piesele din colecția sezonului FW’21, L’amour de toi meme, se găsesc începând cu 9 septembrie, în magazinul Meli Melo Paris.