Trenta Pizza
By Andreea Mustata - 1 an ago
Magazine
Trenta Pizza

Contacteaza-ne

Veranda Mall
0219645
Veranda Mall
trenta@trentapizza.ro
Veranda Mall
http://trentapizza.ro

Trenta Pizza

Restaurante
Programul nostru
ZileLuni-VineriSambataDuminica
Interval orar10:00-22:0010:00-22:0010:00-22:00

Trenta Pizza este o companie 100% românească ce oferă serviciul de livrare pizza în București. Trenta Pizza livreaza pizza la domiciliu din 2005 și operează 11 locatii unde se pot realiza comenzi cu ridicare. Planurile de extindere vizează cel putin 7 noi locații în Bucuresti în următorii 2 ani. Compania a fost gândită încă de la început să se dezvolte în București dar și în alte orașe din România. In urmatorii ani vizam dezvoltarea in sistem de fraciza.

Echipa Trenta Pizza își propune să mențină compania ca lider în București pe segmentul de livrări pizza la domiciliu și să dezvolte rețeaua de magazine care sa ofere serviciul de livrare, pizza la pachet (take away), posibilitatea clientilor de a consuma pizza in locatii (dine-in) dar si prezenta in food-court-ul centrelor comerciale. Calitatea produselor și livrarea rapidă sunt preocupările principale ale Trenta Pizza de aceea fiecare comandă este importantă pentru companie.

“Cea mai mare pizzerie mica” înseamnă că ne-am mărit cu timpul dar facem pizza tot ca atunci când eram mici. Atuurile Trenta Pizza sunt: calitate superioară, livrare rapida, zonă extinsă de livrare – București, meniu diversificat și notorietate ridicata în rândul consumatorilor de pizza din București.

Ne gasesti aici (nivelul 0)