Raiffeisen Bank

Servicii

Grupul Raiffeisen aduce în România o tradiție de peste 130 de ani, ce a fost construită pe filozofia Raiffeisen: accesibilitate, eficiență și încredere. În România, Raiffeisen are peste 5000 de angajați și deservește peste 2 milioane de clienți.

PROGRAM

Zile
Interval orar
Luni – Vineri
11:00 – 17:00
Sâmbătă
INCHIS
Duminică
INCHIS

CONTACT

  Ne găsești aici! Nivelul 0

Raiffeisen Bank este o bancă universală de top pe piață românească, care oferă o gamă completă de produse și servicii, atât persoanelor fizice, cât și IMM-urilor și corporațiilor.

La Raiffeisen Bank puteți efectua atât operațiuni precum schimburi valutare din mai multe monede de circulație internațională, inclusiv euro, dolar și liră, dar și deschideri de depozite sau contractarea unor împrumuturi.

Profesioniștii Raiffeisen Bank dezvoltă în fiecare zi o relație constructivă între bancă și clienți, răspunzând cu promptitudine întrebărilor și sugestiilor clienților și prin oferirea celor mai simple și accesibile soluții.

Clienții Raiffeisen Bank beneficiază de serviciile băncii prin multiple canale de distribuție de la unități bancare, la rețele de ATM și EPOS, phone-banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (Raiffeisen Smart Mobile) și internet banking (Raiffeisen Online).