Teren de Padel - Padel Time

Padel Time vine în atenția tuturor iubitorilor de mișcare cu cel mai cool și popular sport al momentului, pregătit să găzduiască cele mai antrenante și energice meciuri jucate împreună cu amicii sau colegii de breaslă.
Padelul este un mix captivant între tenis și squash și poate fi practicat de orice jucător, indiferent de vârstă sau nivelul de experiență. Este un sport social și se joacă, de obicei, la dublu.

*Rezervările se fac de pe aplicația Playtomic (disponibilă în App Store și pe Google Play).

Terenul se află în exteriorul mall-ului Veranda (aproape de food court, lângă intrarea Amfiteatru), are un format panoramic cu pereți din sticlă și o dimensiune standard de 20 x 10 m.

La Padel Time fiecare detaliu contează. Ne dorim să oferim jucătorilor noștri o experiență așa cum se cuvine, de aceea am echipat terenul cu materiale de cea mai bună calitate, asigurate de parteneri de nișă din domeniu. Mocheta este achiziționată direct de la Mondo, producătorul oficial al competiției World Padel Tour, pentru a asigura o suprafață impecabilă.

Care sunt beneficiile pe care ți le aduce?
Padelul este un sport care îți antrenează întregul corp, ajutând la arderea caloriilor și tonifierea mușchilor, îmbunătățind activitatea cardiovasculară. Ce îl face cu adevărat special este faptul că te menține implicat pe parcursul întregului antrenament, fără să resimți efortul fizic depus în cadrul meciului. Astfel, timpul va trece fără să îți dai seama, iar tu vei experimenta o stare de bine pe întreaga durată a zilei.

Te așteptăm cu drag la Padel Time* pentru a experimenta senzația unică pe care o oferă. Te vei molipsi, suntem siguri.

 

Menține-te activ și bucură-te de distracție!

PROGRAM

Zile
Interval orar
Luni – Vineri
non-stop
Sâmbătă
non-stop
Duminică
non-stop

CONTACT