Termeni si conditii

Termeni si Conditii

Data ultimei revizuiri: Septembrie 2016

  1. Informatii despre Site

Va multumim pentru accesarea website-ului verandamall.ro (denumit in cele ce urmeaza Site-ul). Acest Site este proprietatea si este operat de catre VERANDA OBOR S.A., o societate pe actiuni, infiintata si functionand in conformitate cu legile din Romania, cu sediul in Bucuresti, Str. Popa Lazar nr. 5-25, imobil C14, parter, camera 2, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/10838/2014, cod unic de inregistrare 33599063 (“Societatea”).

Orice referire la “noi” sau derivate ale acestui cuvant utilizate in cuprinsul acestor Termeni si Conditii reprezinta o referire la Societate.

Drepturile de proprietate intelectuala asupra Site-ului si a intregului sau continut apartin in totalitate Societatii. Site-ul este protejat de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile.

  1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Acest Site, impreuna cu toate informatiile si serviciile disponibile, este adresat oricarei persoane care acceseaza, navigheaza, foloseste serviciile oferite prin intermediul Site-ului sau interactioneaza in orice fel cu Site-ul, alta decat Societatea (“Utilizatori”).

Accesarea Site-ului, si implicit utilizarea serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sunt conditionate de acceptarea  prevederilor detailiate mai jos (in continuare denumite “Termeni si Conditii”), menite sa va informeze asupra functionalitatilor Site-ului, a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, precum si cu privire la drepturile si obligatiile dumneavoastra in calitate de Utilizator. Informatiile regasite in cuprinsul Termenilor si Conditiilor sunt prezentate in limba romana si se pot gasi la adresa https://verandamall.ro/termeni-si-conditii/

Prin accesarea si utilizarea Site-ului, confirmati ca ati citit, ati inteles si sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii si va angajati ca veti respecta obligatiile contractuale si legale ce decurg din acesti Termeni si Conditii. Termenii si Conditiile (impreuna cu celelalte documente, pagini web sau orice alte materiale la care acesti Termeni si Conditii se refera) reprezinta un contract intre Societate si dumneavoastra, ca Utilizator, ce reglementeaza conditiile in baza carora veti beneficia de serviciile oferite de Site. Daca nu sunteti de acord cu respectarea acestor Termeni si Conditii, trebuie sa incetati accesarea, navigarea si folosirea Site-ului si a serviciilor.

  1. Aspecte generale privind Site-ul. Serviciile oferite de Site.

Informatiile publicate pe Site sunt informatii de interes general despre Complexul Comercial Veranda – promovat sub logo-ul “Veranda. Shop and Stay” (proprietatea Societatii), si partenerii sai, cat si alte informatii considerate de Societate ca fiind de interes real pentru Utilizatori.

Navigarea pe Site permite Utilizatorilor accesul la o platforma electronica bogata, prin simpla navigare a acesteia Utilizatorii pot intra in contact si afla informatii privind Complexul Comercial Veranda, magazinele ce isi desfasoara activitatea de retail in Centrul Comercial Veranda, programul de functionare al Complexului Comercial Veranda si al magazinelor aferente, precum si o multitudine de informatii privind concursurile, ofertele, promotiile si evenimentele organizate de catre Societate si/sau partenerii sai contractuali.

Site-ul si/ sau serviciile sunt oferite pe teritoriul Romaniei si pentru Utilizatori situati pe teritoriul Romaniei. Societatea nu afirma si nu ofera nicio garantie ca Site-ul sau serviciile sunt disponibile sau sunt potrivite pentru a fi folosite in alte teritorii. Daca accesati sau folositi Site-ul din alte jurisdictii, o faceti pe riscul dumneavoastra si sunteti pe deplin raspunzatori pentru respectarea legilor locale respective.Site-ul este adresat exclusiv persoanelor cu varsta peste 18 ani.

  1. Actualizarea acestor Termeni si Conditii

Societatea isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile din cand in cand, urmand ca Termenii si Conditiile astfel modificate sa fie afisate pe aceasta pagina, producand efecte incepand cu momentul afisarii pe Site.

Va recomandam sa vizitati frecvent aceasta pagina deoarece modificarile va sunt aplicabile din momentul afisarii, iar continuarea accesarii, navigarii, folosirii serviciilor Site-ului si interactiunea cu Site-ul in orice mod dupa afisarea acestora reprezinta acceptul dumneavoastra de a folosi Site-ul cu aplicarea noilor Termeni si Conditii.

  1. Drepturile si obligatiile Utilizatorilor

Utilizatorii Site-ului au urmatoarele drepturi: (i) utilizarea serviciilor si a facilitatilor pentru care a fost creat Site-ul; (ii) explorarea continutului informativ afisat pe Site; (iii) reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu indicarea sursei; si (iv) copierea sau tiparirea unor materiale in scop personal, fara comercializarea acestora.

Datele si informatiile sunt prezentate prin intermediul Site-ului numai cu scop informativ. Nicio informatie de pe Site nu trebuie considerata ca o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a vreunui produs sau serviciu al Societatii si/sau al altor operatori economici ce populeaza Site-ul cu informatii, oferte si publicitate.  De asemenea, imaginile prezentate pe Site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor prezente in magazine, acestea putand prezenta abateri de la pozele si descrierile prezentate pe Site.

Orice incercare, de orice natura, de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul Site, precum si realizarea /pozarea de link-uri fara acordul prealabil al Societatii, ii confera acesteia dreptul sa faca uz de toate prerogativele sale legale, inclusiv dar fara limitare la dreptul de a se adresa instantelor competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Utilizatorilor le este interzis sa posteze sau sa transmita materiale al caror continut incalca legislatia in vigoare, inclsuiv dar fara limitare la: a) dezactivarea, alterarea sau degradarea oricarui mijloc de protectie a continutului Site-ului; b) descarcarea, reproducerea, copierea, arhivarea, distribuirea, incarcarea, publicarea, modificarea, crearea de opere derivate sau traducerea continutului Site-ului sau a oricarei portiuni din acesta, altfel decat este permis in mod expres de Societate; c) folosirea Site-ului sau a serviciilor folosite prin intermediul Site-ului de o maniera care poate afecta functionarea normala a componentelor retelei IT utilizate de Societate; d) incercarea de a obtine acces neautorizat la Site, la serverul pe care e stocat Site-ul sau pe orice alt server, computer sau baza de date conectata cu Site-ul; e) atacarea Site-ului prin atac de tip DoS sau DdoS; f) intreprinderea oricarei activitati care poate fi daunatoare Site-ului, Societatii sau vreunuia dintre operatorii economici cu care Societatea contracteaza si care populeaza Site-ul cu informatii relevante pentru Utilizatori; g) introducerea de virusi sau orice alt material nociv din punct de vedere tehnologic; h) trimiterea sau postarea de orice material de publicitate, marketing, material promotional nesolicitat pe sau prin intermediul Site-ului. In cazul unei astfel de incalcari, drepturile de folosire a Site-ului vor inceta imediat pentru persoana in cauza de la savarsirea incalcarii. Accesul neautorizat pe Site sau serverele Societatii ori inchiriate acesteia poate fi considerat infractiune si se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Vom anunta orice astfel de incalcare autoritatilor competente si vom coopera cu autoritatile respective prin divulgarea identitatii persoanei in cauza si a oricaror altor informatii solicitate de autoritati.

  1. Proprietate intelectuala

Sunteti de acord ca toate drepturile de proprietate intelectuala asupra Site-ului apartin Societatii sau licentiatorilor sai si ca aveti dreptul de a folosi Site-ul numai in conditiile descrise in acesti Termenii si Conditii.

Logo-ul “Veranda. Shop & Stay”, Site-ul si continutul acestuia, incluzand dar fara limitare la text, nume, date, compilatii, grafice, logo-uri, icoane, fisiere video si audio sunt proprietatea Societatii sau a licentiatorilor acesteia si sunt protejate prin drepturi de autor, conform legislatiei aplicabile.

Utilizatorii pot imprima si descarca pagini web din Site exclusiv pentru folosinta in scop personal, necomercial. Modificarea in orice mod a continutului imprimat in acest mod este interzisa. De asemenea se interzice folosirea ilustratiilor, logo-urilor, fotografiilor, fisierelor video sau audio sau a oricaror altor elemente separat de forma in care se regasesc pe Site, inclusiv separat de textul care le insoteste.

Orice incalcare a prevederilor din prezenta sectiune va duce la incetarea imediata a dreptului de a folosi Site-ul si serviciile oferite prin intermediul acestuia pentru Utilizatorul in cauza si acesta va trebui ca, la discretia Societatii, sa returneze si/ sau sa distruga orice copii ale materialelor realizate cu nerespectarea prevederilor din aceasta sectiune.

  1. Promovarea Site-ului. Activitatea tertilor

Societatea poate derula campanii publicitare pe Site. Societatea nu este raspunzatoare pentru mesajele si actiunile ce decurg din mesajele publicitare postate sau apartinand unor terte entitati, raspunderea revenind firmelor a caror reclame sunt prezentate. Printre serviciile oferite prin intermeidul Site-ului este posibil sa se gaseasca continut cu mesaje personalizate, reclama, mesaje administrative. Prin navigarea Site-ului si prin utilizarea facilitatilor oferite de acesta, va exprimati acordul pentru vizualizarea acestui tip de continut in timpul navigarii si/ sau al utilizarii.

Partenerii terti ai Societatii pot posta mesaje, informatii sau linkuri pe Site asupra carora Societatea nu are control, motiv pentru care Societatea nu isi asuma raspunderea pentru efectele produse de catre acestea.

  1. Politica de sanctionare a activitatilor neconforme

In cazul in care luam cunostinta de faptul ca activitatea unui Utilizator incalca acesti Termeni si Conditii, ne rezervam dreptul de a lua oricare din urmatoarele masuri, la discretia noastra: (i) transmiterea de avertismente si notificari scrise, (ii) interzicerea accesului la serviciile furnizate prin intermediul Site-ului, si (iii) comunicarea activitatii neconforme autoritatilor competente. Masurile mentionate mai sus nu sunt limitative si ne rezervam dreptul de a intreprinde orice alte actiuni pe care le consideram necesare si/sau potrivite, in functie de cazul specific. Prerogativa de mai sus nu conduce la asumarea de catre Societate a obligatiei de a monitoriza Site-ul in cautare de activitati neconforme.

  1. Sugestii si reclamatii

Suntem preocupati in permanenta ca Utilizatorii sa aiba o experienta de utilizare utila si placuta. De aceea, va stam la dispozitie pentru rezolvarea oricaror reclamatii si adresarea oricaror sugestii de imbunatatire a functiilor acesteia. Puteti adresa sugestii si reclamatii in modalitatile prevazute in sectiunea contact de mai jos.

  1. Limitarea raspunderii

Desi facem eforturi ca Site-ul sa poata fi utilizat in conditii optime, nu ne asumam nicio obligatie expresa sau implicita ca functionarea acestuia sa fie lipsita de erori.

Nu putem garanta ca accesul la Site sau la serviciile oferite prin intermediul acestuia va fi continuu si neintrerupt din punct de vedere tehnic. Daca Site-ul va fi indisponibil pentru remedierea unor defectiuni tehnice, acest lucru va fi anuntat pe pagina subdomeniului aferent. Societatea isi rezerva dreptul de a suspenda, retrage, sau intrerupe oricand serviciile oferite prin intermediul Site-ului.

Sunteti de acord ca Site-ul nu a fost dezvoltat special pentru a satisface cerintele dumneavoastra individuale. Drept urmare, va sfatuim sa va asigurati ca functiile Site-ului, descrise in cadrul Termenilor si Conditiilor, sunt potrivite pentru scopul in care il utilizati.

Intelegeti si sunteti de acord ca Societatea, agentii sau reprezentantii sai legali, precum si angajatii sai nu pot fi facuti raspunzatori pentru pierderile directe si indirecte sau de orice alta natura rezultate din utilizarea Site-ului, in special pentru: (i) folosirea necorespunzatoare a serviciilor oferite prin intermediul Site-ului; (ii) imposibilitatea folosirii Site-ului; (iii) folosirea rezultatelor obtinute prin intermediul Site-ului, in special fundamentarea unor decizii pe continutul acestor rezultate; (iv) virusi sau sau orice alt material nociv din punct de vedere tehnologic; (v) continutul tertelor website-uri cu privire la care se regasesc link-uri pe acest Site. Societatea nu isi asuma raspunderea pentru sistemul de operare folosit de Utilizatori si functionarea acestuia si nici pentru orice evenimente care impiedica Utilizatorul sa utilizeze Site-ul.

Acesti Termeni si Conditii contin toate elementele ce descriu functionarea Site-ului si garantiile pe care Societatea le acorda cu privire la acesta. Cu exceptia celor prevazute in acesti Termeni si Conditii, Societatea nu garanteaza expres sau implicit nicio alta caracteristica sau functie si isi limiteaza raspunderea cu privire la orice garantie, in limita maxima permisa de lege.

In masura in care, in baza prevederilor legale imperative, raspunderea Societatii, a agentilor, reprezentantilor legali si angajatilor sai nu poate fi eliminata, aceasta se va limita la valoarea minima permisa de lege.

Contact

Pentru mai multe detalii legate de acest site, putem fi contactati in urmatoarele modalitati: (i) online, prin transmiterea unui e-mail la adresa marketing@verandamall.ro; (ii) telefonic la numarul 0799 199 487 si (iii) prin posta la adresa Str. Ziduri Mosi, nr 23, Sector 2, Bucuresti, Bucuresti, in atentia Departamentului de Marketing.

Prevederi finale

Daca o prevedere inclusa in acesti Termeni si Conditii nu respecta legislatia in vigoare, aceasta nu afecteaza validitatea restului clauzelor incluse in acesti Termeni si Conditii, care vor ramane valabile.

Acesti Termeni si Conditii reprezinta o intelegere intre dumneavoastra si Societate privind folosirea Site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia.

Legea aplicabila acestor Termeni si Conditii este legea romana. Orice disputa cu privire la drepturile si obligatiile care rezulta din acesti termeni si Conditii sau din utilizarea Site-ului si a serviciilor relevante, de natura contractuala sau delictuala, vor fi in completenta exclusiva a instantelor din Romania.

Va multumim ca ati vizitat site-ul verandamall.ro!