Cum te protejezi daca trebuie sa vii la mall in aceasta perioada. Iata ce masuri ia Veranda Mall pentru un spatiu sigur si responsabil 
By SEO Vertify - 8 luni ago

Blog

Cum te protejezi daca trebuie sa vii la mall in aceasta perioada. Iata ce masuri ia Veranda Mall pentru un spatiu sigur si responsabil 

Odata cu redeschiderea mallurilor si implementarea treptata a masurilor de relaxare, viata noastra incepe sa revina treptat la normal. Dar in continuare este important sa respectam anumite masuri de protectie pentru a limita raspandirea virusului. 

Daca te pregatesti sa vii la Mall, fie ca lucrezi, ai nevoie de un loc de unde sa iei masa sau trebuie sa faci cateva cumparaturi, ti-am pregatit un ghid cu masuri de protectie pe care te incurajam sa le iei, cat si cu ceea ce facem noi la Veranda Mall pentru a crea un spatiu sigur si responsabil pentru toti vizitatorii si angajatii din magazine.

Aboneaza-te la newsletter si ramai conectat cu Veranda Mall.

Ce face Veranda Mall pentru a pastra un spatiu sigur si responsabil pentru tine?

In primul rand, respectam toate directivele autoritatilor si urmarim evolutia acestora indeaproape. Iata ce masuri am luat deja la Veranda Mall pentru siguranta angajatilor si a vizitatorilor:

1. Am implementat un sistem de contorizare in timp real a numarului de vizitatori

Am implementat un sistem de contorizare in timp real a numarului de vizitatori si reducem numarul de intrari deschise pentru a gestiona mai usor aceasta masura. De asemenea, fiecare magazin va afisa la intrare un numar limitat de persoane care vor putea fi prezente simultan in incinta. 

2.  Am adaugat dozatoare cu gel dezinfectant la fiecare intrare in mall si la toalete

La intrarile in mall si la toalete vei observa ca am instalat dozatoare cu gel dezinfectat, asa ca dupa ce iti dai pe maini, pune o picatura si pe telefonul mobil. Doar este unul dintre cele mai folosite obiecte personale. De asemenea, toate uscatoarele de maini au fost inlocuite cu dispensere de prosoape de hartie de unica folosinta. 

3. Am achizitionat termometre cu infrarosu 

Am achizitionat termometre cu infrarosu (non-contact) si vom verifica temperatura tuturor clientilor, dar si a angajatilor la intrarea in mall, pentru a ne asigura ca aceasta nu depaseste 37,3° Celsius.   

In cazul in care ai o temperatura a corpului ridicata, iti reamintim ca aceasta este una dintre simptomele COVID-19 si iti recomandam sa monitorizezi cu atentie simptomele, sa limitezi la minim contactul cu alti oameni și sa urmaresti indeaproape toate recomandarile oficiale. 

4. Am redeschis zona Food Court din interior, insa am redus numarul de mese

Am redus numarul de mese din interiorul mall-ului si poti lua din nou masa in incinta Veranda Mall. Acestea sunt distantate astfel incat sa se respecte distanta minima obligatorie, iar personalul de curatenie dezinfecteaza mesele si scaunele dupa fiecare client. 

Pentru siguranta ta si a celor din jur, dupa terminarea mesei te rugam sa iti pui din nou masca de protectie si sa acoperi atat nasul, cat si gura. Iar in cazul in care iei comanda la pachet, nu uita sa pastrezi distanta minima recomandata de catre autoritati – 2 metri – in timp ce astepti.

5. Am suplimentat toate masurile de curatenie

Dezinfectam in mod constant usile si spatiile care se ating des, cum ar fi clantele, balustradele, butoanele lifturilor si mesele din Food Court. Totodata, am schimbat filtrele de aer si am setat ventilatia pe introducerea unui volum mai mare de aer proaspat. Nu folosim si nici nu foloseam recircularea aerului.

6. Limitam numarul de persoane care pot folosi elementele de transport

Pentru siguranta tuturor angajatilor si a vizitatorilor nostri, vom limita numarul maxim de persoane ce folosesc elementele de transport vertical, precum scarile si covoarele rulante, dar si lifturile, iar acestea vor avea afisat numarul maxim de persoane admis. 

7. Te tinem informat 

Am implementat afisarea de mesaje cu recomandarile oficiale in spatiile publice si online pentru a fi mereu la curent cu noile update-uri si reglementari. 

8. Am oprit campania #nevedeminzeceminute

Abia asteptam sa dam drumul campaniei, insa in prezent nu incurajam evenimentele care presupun aglomerari de persoane, asa ca in continuare te incurajam sa prioritizezi doar vizitele necesare.

Aboneaza-te la newsletter si ramai conectat cu Veranda Mall.

 

Ce masuri de protectie trebuie sa stii daca vii la Mall?

Iti prezentam cateva masuri de protectie extrem de importante, care chiar daca par simple, pot duce la salvarea unor vieti. 

1. Folosirea mastii de protectie este OBLIGATORIE

Stiai ca daca toata lumea ar purta masca de protectie, probabilitatea de transmitere ar scadea pana 1,5%? De aceea, pe toata durata vizitei in Veranda Mall, toti clientii si angajatii vor fi obligati sa foloseasca masti de protectie care sa le acopere atat nasul, cat si gura, pentru a reduce cat mai mult riscul transmiterii virusului. 

 

2. Foloseste gelurile si dezinfecteaza-ti mainile la intrarea in mall

Dezinfecteaza-ti mainile la intrarea si la iesirea din mall, cat si inainte de masa. Este foarte important sa nu iti atingi fata cu mainile, asa ca cel mai bine este sa folosesti dezinfectant ori de cate ori ai ocazia. 

 

3. Pastreaza distanta de cel puțin 2 metri fata de celelalte persoane din Mall (angajati sau vizitatori)

Fie ca te afli la coada la casa sau te plimbi prin magazin in cautare de produse de pe lista de cumparaturi, pastreaza o distanta de cel putin 2 m fata de ceilalti oameni. 

Acelasi lucru este valabil si cand ajungi la casa de marcat cu produsele pe care vrei sa le cumperi. Desi personalul din Veranda este foarte prietenos, te incurajam sa interactionezi de la o distanta mai mare decat ai face-o in mod obisnuit. Te protejezi și pe tine și îi protejezi și pe ei. 

 

4. Evita orele de varf

Un alt sfat important este sa eviti orele de varf, cand magazinele sunt de obicei aglomerate (17:00-18:00). Daca lucrezi de acasa zilele astea, cere o pauza in timpul zilei sau asteapta pana seara mai tarziu cand este mai liber. 

 

5. Foloseste plati contactless, cu cardul vs cash

Stiai ca bancnotele sunt pline de bacterii? Este unul dintre motivele pentru care te incurajam pe cat posibil sa platesti contactless (cu cardul sau telefonul). 

Pe langa faptul ca nici tu, nici casierul nu mai trebuie sa atingeti banii, se reduce foarte mult si timpul in care interactionati pentru ca nu mai trebuie sa astepti restul. Simplu, curat si eficient! 

Iar daca platesti cu telefonul, in cazul sumelor de peste 100 de lei nu trebuie nici sa introduci codul PIN pentru ca te autentifici cu amprenta sau cu FaceID. Si mai bine! 

 

6. Spala-te pe maini inainte de a manca si cand ajungi acasa

Igiena personala ramane in continuare cea mai importanta masura de protectie. Spala-te bine pe maini, timp de cel putin 20 de secunde. Probabil ai vazut acele infografice care se pot personaliza cu melodia preferata pe care sa o fredonezi in timp ce te speli ca sa te asiguri ca o faci corect. 

Oriunde te-ai afla, acasa sau la mall, spala-te pe maini cu apa si sapun cat mai des si mai ales inainte de a manca sau la coborarea din mijlocul de transport in comun. Iar la intrarea in Mall Veranda, nu uita de dispenserele cu dezinfectant. 

 

8. Nu iti atinge fata

Poate unul dintre sfaturile cel mai greu de respectat este cel cu atingerea fetei. De ce? Pentru ca multi dintre noi facem acest lucru involuntar. De aceea este foarte important sa constientizam toate ticurile legate de atingerea fetei si sa incercam sa ne controlam. Este o masura de protectie care tine doar de noi si care pare atat de simpla. 

Daca te afli intr-un magazin in care exista  testere cosmetice, nu le folosi pe fata. Testeaza-le pe dosul palmei si apoi dezinfecteaza-te imediat.

In final, te asteptam din nou la Mall si te incurajam sa respecti toate masurile de siguranta

Cazurile de COVID-19 incep sa scadade la o zi la alta, insa in continuare este foarte important sa respectam masurile de protectie pentru siguranta noastra si a celor din jur. 

Distantarea sociala pare sa fie in continuarea cea mai eficienta metoda pentru a mentine lucrurile sub control.

In acelasi timp, este foarte important sa nu ne panicam si sa evitam sa raspandim la randul nostru si mai multa panica. Alege surse sigure de informare, pastreaza distanta, mai ales fata de oameni care par a avea simptome si spala-te des pe maini cu apa si sapun.

Te asteptam din noula Mall, insa te incurajam sa respecti toate masurile de protectie pe care le-am luat pentru siguranta ta. 

Aboneaza-te la newsletter si ramai conectat cu Veranda Mall.