Angel Tree - Când faci bine, te simți bine

🎄 Împreună cu Armata Salvării, și anul acesta organizăm 𝐀𝐧𝐠𝐞𝐥 𝐓𝐫𝐞𝐞, o inițiativă caritabilă prin care copiii din medii defavorizate din capitală vor primi ce își doresc de Crăciun.

🎁 Între 2 – 10 decembrie 2023, în intervalul 14:00 – 18:00, te invităm la nivelul 0 să „adopți” o dorință de Crăciun din Angel Tree. Fiecare cartonaș conține numele copilului, vârsta, înălțimea, și desigur cadoul pe care și-l dorește. Fii Moș Crăciun pentru un copil și cumpără-i cadoul pe care îl visează. Împachetează-l și adu-l sub același brad până pe 10 decembrie.

Armata Salvării va livra cadourile înainte de Crăciun, iar fiecare copil se va bucura că a venit Moș Crăciun.

PROGRAM      

Zile
29/11/2023 - 10/12/2023
Interval orar
14:00 – 18:00

LOCAȚIE      

Veranda Mall – Nivel 0

REGULAMENT PENTRU EVENIMENTE ÎN PERIOADA PANDEMIEI COVID-19

Dragi vizitatori,

Ne dorim să aveți parte de o experiență minunată, de aceea pentru siguranța și confortul dumneavoastră avem rugămintea să citiți și să respectați cu strictețe regulile de mai jos:

1. Toți participanții din spațiul dedicat pentru eveniment trebuie să respecte regula de distanțare fizică specifică, de minimum 2m.
2. Purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta Veranda Mall.
3. Participarea la Atelierele creative se face doar pe bază de înscriere în prealabil, pe baza unui formular. Vă rugăm să vă prezentați cu 10 minute înainte de intervalul orar selectat.
4. Pe durata evenimentului va fi prezent un agent de securitate care va coordona participanții astfel încât să se evite aglomerările de persoane.
5. Având în vedere restricțiile impuse de autorități în această perioadă de risc de infectare și răspândire COVID-19, vă rugăm să respectați toate regulile și prevederile impuse. Orice încălcare a acestor prevederi este o încălcare a legislației în vigoare.
6. Orice încălcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de participare și părăsirea imediată a spațiului.

  Ne gasești aici! Nivelul 0