EuroCar Meeting ROOFTOP #4

EVENIMENTE

EuroCar Meeting Rooftop Meet #4 are loc din nou, la Veranda Mall, în parcarea de la nivelul 3.

Perioada: 17-18 IULIE 2021

Interval orar: 10:00 – 20:00

 

PROGRAM:
Ziua 0 – early acces – 20:00-22:00 (doar mașini participante)
Ziua I – Sâmbătă
10:00-13:00 – Greet and Meet
15:00 – Limbo
16:00 – Airride battle
17:30 – Loudest pipes
21:00 – EngineBay Porn
Ziua II – Duminică
12:00 – Best Car of the Meeting – Vot
14:00 – Best Car of the Meeting – Premiere

 

 • Pentru înscrieri mașini eveniment: eurocarmeeting@gmail.com
  – minim 4 poze care reflectă starea actuală a mașinii (față + spate + lateral)
  – număr de înmatriculare
  – lista de modificări
  – numele participantului
  – link de Facebook sau Instagram (dacă există)
 • Înscrierile se fac până cel târziu în data de 16.07.2021.

 

Potrivit HOTĂRÂRE nr. 41 din 24.06.2021, suntem nevoiți să respectăm următorul articol:
Art.1 – (1) Începând cu data de 01.07.2021, se propune ca activitățile culturale, artistice și de divertisment să poată fi organizate și desfășurate în spații deschise cu participarea a cel mult 2.500 de persoane, în condițiile asigurării unei suprafețe minime de 2 mp pentru fiecare persoană, cu obligativitatea purtării măștii de protecție și doar dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din județ/localitate este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori.
(2) Participarea la activitățile prevăzute la alin. (1), este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă într a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital etc.).

Așadar:
a) rugăm purtarea măștii de protecție pe întreaga durată a evenimentului
b) vă rugăm să aveți adeverința de vaccinare sau o poză a acesteia
c) dacă nu aveți schema completă de vaccinare finalizată și pentru care au trecut 10 zile, puteți prezenta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital etc.).

Parteneri: Veranda Mall, Elementh, Perfect Paint Autoservice, Motul, STACS, Brutal Stacs, Zbor Cadou, Auto Bild, AUTO Pro.

PROGRAM      

Zile
17/07/2021 - 18/07/2021
Interval orar
10:00-20:00

LOCAȚIE      

Veranda Mall – Nivel 3

REGULAMENT PENTRU EVENIMENTE ÎN PERIOADA PANDEMIEI COVID-19

Dragi vizitatori,

Ne dorim să aveți parte de o experiență minunată, de aceea pentru siguranța și confortul dumneavoastră avem rugămintea să citiți și să respectați cu strictețe regulile de mai jos:

1. Toți participanții din spațiul dedicat pentru eveniment trebuie să respecte regula de distanțare fizică specifică, de minimum 2m.
2. Purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta Veranda Mall.
3. Participarea la Atelierele creative se face doar pe bază de înscriere în prealabil, pe baza unui formular. Vă rugăm să vă prezentați cu 10 minute înainte de intervalul orar selectat.
4. Pe durata evenimentului va fi prezent un agent de securitate care va coordona participanții astfel încât să se evite aglomerările de persoane.
5. Având în vedere restricțiile impuse de autorități în această perioadă de risc de infectare și răspândire COVID-19, vă rugăm să respectați toate regulile și prevederile impuse. Orice încălcare a acestor prevederi este o încălcare a legislației în vigoare.
6. Orice încălcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de participare și părăsirea imediată a spațiului.

  Ne gasești aici! Nivelul 3