Festivalul Recoltei la Veranda Mall - 26-27 Septembrie

EVENIMENTE

***UPDATE

Sambata, 26 Septembrie, evenimentul se desfasoara in interior, in zona special amenajata de la Nivelul 1.

Duminica, 27 Septembrie, evenimentul se desfasoara in exterior, pe esplanada Veranda Mall.

 

Distractie si voie buna la Festivalul Recoltei de la Veranda Mall!

 

Festivalul Recoltei este un eveniment destinat in special familiilor cu copii, cu activitati creative & fun pentru cei mici si pentru parinti, dar si un program artistic deosebit. Vino sa ne distram impreuna!

 

  • Perioada: 26 – 27 Septembrie 2020
  • Program: Sambata, Duminica: 12:00 – 18:00
  • Locatie: Outdoor – Esplanada, zona teren de fotbal

 

ACTIVITATI COPII

  • COLAJE FRUNZE
  • JOC X SI 0 CU DOVLECI – grupe de maximum 25 copii/ora – Copiii vor putea juca X si 0 cu dovleci, dupa regulile clasice. Acesta va fi jucat in doua persoane si va castiga cel care obtine trei de X sau 0 in linie.
  • PICTURA PE DOVLECI – grupe de maximum 25 copii/ora – Castigatorii vor primi cate un dovleac pe care il vor picta si accesoriza dupa bunul plac, pe care il vor putea lua acasa si folosi drept decoratiune.

*Participarea la Atelierele creative se face doar pe baza de inscriere in prealabil, completand formularul de mai jos. Va rugam sa va prezentati cu 10 minute inainte de intervalul orar selectat. Limita este de 25 participanti/ora.

*La ateliere pot participa copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani.

 

CONCURSURI FAMILII

  • PUMPKIN RING TOSS – Arunca cercuri de la distanta in jurul dovlecilor! Cei care vor obtine cele mai multe puncte, castiga!
  • Basket throwing game with potatoes/apples – Arunca cartofi sau mere de la distanta in doua cosuri. Cei care vor obtine cele mai multe puncte, castiga!

 

EXPOZANTI

Celar distilerie – Bauturi 100% naturale obtinute prin distilarea prunelor fermentate in conditii ecologice, respectand o reteta traditionala transmisa din generatie in generatie.

Chef sosin – muastar/ sosuri – Productie artizanala de mustar, chutney de rosii si alte sosuri curate pe care le vrei oricand la indemana.

Lemnisor – Produse fabricate in Romania din lemn natural si presat.

Book Store – Vine cu carticele pentru copiii de toate varstele de la editura Usborne din UK.

 

PROGRAM ARTISTIC

Sambata, de la ora 15:00 – Program muzical – muzica populara si pop

Sambata si Duminica, de la ora 16:00 – Dansuri populare din mai multe regiuni ale tarii!

 

 

REGULAMENT PENTRU EVENIMENTE IN PERIOADA PANDEMIEI COVID-19

Dragi vizitatori,
Va asteptam cu drag la Festivalul Recoltei, pe Esplanada Veranda Mall. Ne dorim sa aveti parte de o experienta minunata, de aceea va punem la dispozitie spatiul verde din fata mall-ului pentru cateva momente de relaxare.
Pentru siguranta si confortul dumneavoastra avem rugamintea sa cititi si sa respectati cu strictete regulile de mai jos:

1. Toti participantii din spatiul dedicat pentru eveniment trebuie sa respecte regula de distantare fizica specifica, de minimum 2 m.
2. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe durata desfasurarii evenimentului.
3. Participarea la Atelierele creative se face doar pe baza de inscriere in prealabil, completand formularul de mai jos. Va rugam sa va prezentati cu 10 minute inainte de intervalul orar selectat. Limita este de 25 participanti/ora.
4. Pe durata evenimentului va fi prezent un agent de securitate care va coordona participantii astfel incat sa se evite aglomerarile de persoane.
5. Avand in vedere restrictiile impuse de autoritati in aceasta perioada de risc de infectare si raspandire COVID-19 va rugam sa respectati toate regulile si prevederile impuse. Orice incalcare a acestor prevederi este o incalcare a legislatiei in vigoare.
6. Toalete pentru participantii la eveniment se afla in incinta Veranda Mall. Conform legii, in interiorul mall-ului trebuie sa purtati masca de protectie.
7. Orice incalcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de participare si parasirea imediata a spatiului.

 

 

*Participarea la Atelierele creative se face doar pe baza de inscriere in prealabil, completand formularul de mai jos. 

PROGRAM      

Zile
26/09/2020 - 26/09/2020
Interval orar

LOCAȚIE      

Esplanada Veranda Mall – Teren de fotbal

REGULAMENT PENTRU EVENIMENTE ÎN PERIOADA PANDEMIEI COVID-19

Dragi vizitatori,

Ne dorim să aveți parte de o experiență minunată, de aceea pentru siguranța și confortul dumneavoastră avem rugămintea să citiți și să respectați cu strictețe regulile de mai jos:

1. Toți participanții din spațiul dedicat pentru eveniment trebuie să respecte regula de distanțare fizică specifică, de minimum 2m.
2. Purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta Veranda Mall.
3. Participarea la Atelierele creative se face doar pe bază de înscriere în prealabil, pe baza unui formular. Vă rugăm să vă prezentați cu 10 minute înainte de intervalul orar selectat.
4. Pe durata evenimentului va fi prezent un agent de securitate care va coordona participanții astfel încât să se evite aglomerările de persoane.
5. Având în vedere restricțiile impuse de autorități în această perioadă de risc de infectare și răspândire COVID-19, vă rugăm să respectați toate regulile și prevederile impuse. Orice încălcare a acestor prevederi este o încălcare a legislației în vigoare.
6. Orice încălcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de participare și părăsirea imediată a spațiului.