Înscriere Demonstrații Absoluto - Ziua Copilului la Veranda Mall

Pe 1 Iunie petrecem Ziua Copilului împreună!

Bucură-te de demonstrațiile de Jiu-jitsu brazilian susținute de Școala de arte marțiale Absoluto, în cadrul cărora cei mici au ocazia de a învăța tehnici de autoaparare, vor învăţa să gestioneze mai bine situațiile tensionate și vor dezvolta mai multă încredere în sine.

 

Data: 1 Iunie 2024

Demonstrație 1: 12:00 – 12:45

Demonstrație 2: 13:00 – 13:45

 

TOATE LOCURILE AU FOST OCUPATE

Atelierul este gratuit și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 si 12 ani.

PROGRAM      

Zile
01/06/2024 - 01/06/2024
Interval orar
12:00 – 14:00

LOCAȚIE      

Esplanada Veranda Mall – exterior

REGULAMENT PENTRU EVENIMENTE ÎN PERIOADA PANDEMIEI COVID-19

Dragi vizitatori,

Ne dorim să aveți parte de o experiență minunată, de aceea pentru siguranța și confortul dumneavoastră avem rugămintea să citiți și să respectați cu strictețe regulile de mai jos:

1. Toți participanții din spațiul dedicat pentru eveniment trebuie să respecte regula de distanțare fizică specifică, de minimum 2m.
2. Purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta Veranda Mall.
3. Participarea la Atelierele creative se face doar pe bază de înscriere în prealabil, pe baza unui formular. Vă rugăm să vă prezentați cu 10 minute înainte de intervalul orar selectat.
4. Pe durata evenimentului va fi prezent un agent de securitate care va coordona participanții astfel încât să se evite aglomerările de persoane.
5. Având în vedere restricțiile impuse de autorități în această perioadă de risc de infectare și răspândire COVID-19, vă rugăm să respectați toate regulile și prevederile impuse. Orice încălcare a acestor prevederi este o încălcare a legislației în vigoare.
6. Orice încălcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de participare și părăsirea imediată a spațiului.

  Ne gasești aici! Exterior