Lumea albinelor - Expoziție stupul cu albine - 1-4 Iunie 2023

De Ziua Copilului intrăm în lumea minunată a albinelor!

În cadrul acestei expoziții educative vom putea vedea îndeaproape un stup transparent de albine, cu tot ce înseamnă habitatul lor, iar un apicultor va povesti despre tot ce înseamnă crescutul și înmulțitul albinelor precum și producerea mierii de albine.

 

Perioada: 1-4 IUNIE 2023

Interval orar: 12:00 – 20:00

Locație: Nivel 1 – zona Meli Melo – Noriel – Decathlon

Accesul este gratuit!

 

Veți putea observa activitatea albinelor într-un stup transparent: producția de miere de albine, ierarhia acestora în stup și modalitatea de interacțiune dintre ele, modul în care lucrează împreună, recunoașterea tipului de albine și activitatea specifica acestora (Albina Doica, Albina lucrătoare, Albina culegătoare, Trântorii și Matca/Regina).

Apicultorul prezent la expoziție, vă va informa cu privire la ecosistem, importanța albinelor, rolul și activitatea acestora în natură, beneficiile consumului de miere de albine și procesul de recoltare – avem o centrifugă în cadrul expoziției ca și decor, precum și alte elemente necesare recoltării mierii de albine din stup.

Copiii prezenți la expoziție vor putea să se fotografieze la Photocorner tematic.

PROGRAM      

Zile
01/06/2023 - 04/06/2023
Interval orar
12:00 – 20:00

LOCAȚIE      

Veranda Mall – Nivel 1

REGULAMENT PENTRU EVENIMENTE ÎN PERIOADA PANDEMIEI COVID-19

Dragi vizitatori,

Ne dorim să aveți parte de o experiență minunată, de aceea pentru siguranța și confortul dumneavoastră avem rugămintea să citiți și să respectați cu strictețe regulile de mai jos:

1. Toți participanții din spațiul dedicat pentru eveniment trebuie să respecte regula de distanțare fizică specifică, de minimum 2m.
2. Purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta Veranda Mall.
3. Participarea la Atelierele creative se face doar pe bază de înscriere în prealabil, pe baza unui formular. Vă rugăm să vă prezentați cu 10 minute înainte de intervalul orar selectat.
4. Pe durata evenimentului va fi prezent un agent de securitate care va coordona participanții astfel încât să se evite aglomerările de persoane.
5. Având în vedere restricțiile impuse de autorități în această perioadă de risc de infectare și răspândire COVID-19, vă rugăm să respectați toate regulile și prevederile impuse. Orice încălcare a acestor prevederi este o încălcare a legislației în vigoare.
6. Orice încălcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de participare și părăsirea imediată a spațiului.

  Ne gasești aici! Nivelul 1