Petrece romaneste pe 24 ianuarie la Veranda Mall

EVENIMENTE

De ziua Unirii, te asteptam la Veranda Mall cu maratonul reducerilor si momente artistice romanesti. Intra in hora si petrece impreuna cu noi ziua de 24 ianuarie. Te asteptam cu vouchere si momente artistice realizate de prietenii nostri de la Teatru la Cinema si talentAgency.ro.

13:30 – 14:00 Dansuri populare traditionale romanesti

15:00 – 15:30 Dansuri populare traditionale romanesti

16:30 – 17:00 Dansuri populare traditionale romanesti

17:00 – 18:00 Spectacol interactiv pentru copii – Povesti cu proverbe romanesti

19:00 – 19:30 Dansuri populare traditionale romanesti

 

Parteneri: Tabor, Nairis Parfum Oriental, Shoes Center, Spartan, Rustic, Oro Toro, Mesopotamia, Noodle Pack, Pizza Colosseum, Thaice Cream, Patinoar Veranda, Gymboland.

PROGRAM      

Zile
24/01/2017 - 01/01/1970
Interval orar

LOCAȚIE      

Veranda

REGULAMENT PENTRU EVENIMENTE ÎN PERIOADA PANDEMIEI COVID-19

Dragi vizitatori,

Ne dorim să aveți parte de o experiență minunată, de aceea pentru siguranța și confortul dumneavoastră avem rugămintea să citiți și să respectați cu strictețe regulile de mai jos:

1. Toți participanții din spațiul dedicat pentru eveniment trebuie să respecte regula de distanțare fizică specifică, de minimum 2m.
2. Purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta Veranda Mall.
3. Participarea la Atelierele creative se face doar pe bază de înscriere în prealabil, pe baza unui formular. Vă rugăm să vă prezentați cu 10 minute înainte de intervalul orar selectat.
4. Pe durata evenimentului va fi prezent un agent de securitate care va coordona participanții astfel încât să se evite aglomerările de persoane.
5. Având în vedere restricțiile impuse de autorități în această perioadă de risc de infectare și răspândire COVID-19, vă rugăm să respectați toate regulile și prevederile impuse. Orice încălcare a acestor prevederi este o încălcare a legislației în vigoare.
6. Orice încălcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de participare și părăsirea imediată a spațiului.