Spectacole pentru copii in luna Decembrie

EVENIMENTE

Marti 06 decembrie 2016, ora 18:00 – Darul de Craciun

Un ren, un om de zapada si un inger pot fi legati intre ei printr-o poveste, fie foarte veche, fie foarte noua, citita dintr-o scrisoare de copil. E frumos sa daruiesti si-un zambet sa primesti!

Joi 08 decembrie 2016 ora 18:00 – Spiridusul care a salvat Craciunul

Un spectacol muzical cu papusi si actori ce spune povestea unui spiridus care nu doar o impiedica pe o vrajitoare sa-i lase pe copiii cuminti fara cadouri de Craciun, dar o invata si pe ea sa fie buna.

Sambata, 10 decembrie 2016, ora 14:00 – Poveste de Iarna

In pragul Craciunului, febra pregatirilor este puternica si nerăbdarea unora creste clipa cu clipa.

Mosul, care a aflat ca unii copii nu sunt cuminti, e hotarat sa nu-i mai viziteze chiar pe toti . Dar Craiasa Zapezii il face sa isi schimbe hotararea. Vrăjitoarea cea rea il opreste insa din drum pe Mos Craciun adormindu-l, planuind să-i fure darurile, suparata ca ea nu a primit niciodată nimic. Si lucrurile iau o intorsatura neasteptata….

Luni, 19 decembrie, ora 18:00 – Aventurile lui Rudolf

Va invitam bucurosi la inca un spectacol de teatru interactiv pentru copii, care ne aduce in prim plan minunata si fantastica lume a Craciunului. Vixen, unul dintre cei mai nastrusnici reni, de altfel prietenul de-o viata al lui Rudolph, devine invidios pe statutul de ren principal al colegului sau si incepe sa-i puna bete in roate.

Marti, 20 decembrie, ora 18:00 – Aventuri in tara de Gheata

Miercuri, 21 decembrie, ora 18:00 – Sacul lui Mos Craciun

Un spectacol muzical interactiv despre cum sacul lui Mos Craciun  ajunge cel mai disputat lucru printre cnoscutele personaje din Laponia.

Joi, 22 decembrie, ora 18:00 – Varietati de Iarna

Un spectacol de varietati cu papusi si marionete, prezentat in stilul muppets. Papusi si marionete de toate genurile, va vor incanta cu dansuri si cantece vesele, toate presarate cu momente traditionale reprezentand colinde si obiceiuri de iarna.

Vineri, 23 decembrie, ora 18:00 – Iata vin Colindatorii

Un spectacol traditional cu papusi si marionete, o poveste cu obiceiuri si traditii de iarna, in care muzica, umorul si veselia se impletesc in jocul papusilor si recreeaza minunata atmosfera a sarbatorilor de iarna. Bineînteles mult asteptatul Mos Craciun este personajul favorit.

15 – 16 decembrie  – Ateliere pentru copii coordonate de United Way

12-14, 17-18 si 27-29 decembrie – Ateliere pentru copii. Vezi detalii AICI.

PROGRAM      

Zile
06/12/2016 - 23/12/2016
Interval orar

LOCAȚIE      

Veranda – Zona Food Court

REGULAMENT PENTRU EVENIMENTE ÎN PERIOADA PANDEMIEI COVID-19

Dragi vizitatori,

Ne dorim să aveți parte de o experiență minunată, de aceea pentru siguranța și confortul dumneavoastră avem rugămintea să citiți și să respectați cu strictețe regulile de mai jos:

1. Toți participanții din spațiul dedicat pentru eveniment trebuie să respecte regula de distanțare fizică specifică, de minimum 2m.
2. Purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta Veranda Mall.
3. Participarea la Atelierele creative se face doar pe bază de înscriere în prealabil, pe baza unui formular. Vă rugăm să vă prezentați cu 10 minute înainte de intervalul orar selectat.
4. Pe durata evenimentului va fi prezent un agent de securitate care va coordona participanții astfel încât să se evite aglomerările de persoane.
5. Având în vedere restricțiile impuse de autorități în această perioadă de risc de infectare și răspândire COVID-19, vă rugăm să respectați toate regulile și prevederile impuse. Orice încălcare a acestor prevederi este o încălcare a legislației în vigoare.
6. Orice încălcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de participare și părăsirea imediată a spațiului.

  Ne gasești aici!