TANGO IN THE CITY - Seară de Tango Argentinian la Veranda Mall

Pe 29 Septembrie începând cu orele 18:00, Veranda Mall v-a pregătit o seară specială de tango argentinian.

Sunteți invitați să cunoașteți un îndrăgit cuplu de dansatori de tango argentinian, format din Raluca Aldea, finalistă a Campionatului European de Tango Argentinian din Cervia, Italia, în 2016 și deținătoarea titlului de Campioană UK Tango Championship în 2017 și Max Van de Voorde, artist, coregraf și maestru de tango argentinian, Campion Mondial de Tango Argentinian în 2011.

 

Locație: Zona Amfiteatru – Contratreptele Amfiteatrului cu artă și culoare, pictate într-un stil contemporan/street art de echipa Sweet Damage Crew.

Program:

18:00 – 19:00 – Spectacol – recital de tango argentinian prezentat de Mariano Castro, Muse Quartet și Compania de Tango CaminArte.

19:00 – 19:30 – Degustare de tango cu Dragoș Samoil, fondator și profesor al scolii Tango Pasion

19:30 – 22:00 – Milonga „ Amigos del Tango” cu Dj Marius Bulgaru

 

Spectacolul este un regal de muzică și coregrafie, specifice tangoului argentinian. Muzicianul de origine argentiniană, Mariano Castro, foarte cunoscut și apreciat în România, alături de talentatele noastre ce alcătuiesc Muse Quartet, vor purta pe acorduri de tango clasic, tango vals și milonga, stilurile autentice și reprezentative ale genului tango. În cadrul spectacolului îi veți putea admira și pe cei doi campioni, Raluca Aldea și Max Van de Voorde, evoluând pe scena alături de dansatorii Companiei de Tango CaminArte.

Degustarea de tango provoaca încercați chiar dumneavoastră, la fața locului, gustul rafinat al tangoului, sub îndrumarea unuia dintre cei mai cunoscuți și apreciați profesori de tango din România.

Începând cu orele 20:00 – dansatorii comunității de tango din București vor demonstra modul plăcut și intens în care ei își petrec serile, pe acordurile muzicii, îmbrățișați, pictând cu picioarele suprafața de dans. Pentru ei, tangoul a devenit „un mod de viață”. Tango in the City, încheie seria de evenimente #BeActive din cadrul Săptămânii Europene a Sportului, tangoul argentinian fiind considerat o formă de mișcare pe cât de frumoasă, pe atât de benefică.

 

Participarea este gratuită și nu necesită înscriere.

PROGRAM      

Zile
29/09/2023 - 29/09/2023
Interval orar
18:00 – 22:00

LOCAȚIE      

Amfiteatru Veranda Mall

REGULAMENT PENTRU EVENIMENTE ÎN PERIOADA PANDEMIEI COVID-19

Dragi vizitatori,

Ne dorim să aveți parte de o experiență minunată, de aceea pentru siguranța și confortul dumneavoastră avem rugămintea să citiți și să respectați cu strictețe regulile de mai jos:

1. Toți participanții din spațiul dedicat pentru eveniment trebuie să respecte regula de distanțare fizică specifică, de minimum 2m.
2. Purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta Veranda Mall.
3. Participarea la Atelierele creative se face doar pe bază de înscriere în prealabil, pe baza unui formular. Vă rugăm să vă prezentați cu 10 minute înainte de intervalul orar selectat.
4. Pe durata evenimentului va fi prezent un agent de securitate care va coordona participanții astfel încât să se evite aglomerările de persoane.
5. Având în vedere restricțiile impuse de autorități în această perioadă de risc de infectare și răspândire COVID-19, vă rugăm să respectați toate regulile și prevederile impuse. Orice încălcare a acestor prevederi este o încălcare a legislației în vigoare.
6. Orice încălcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de participare și părăsirea imediată a spațiului.

  Ne gasești aici! Exterior