TOMBOLA - Tolba lui Mos Craciun

EVENIMENTE

SUPER TOMBOLA, SUPER PREMII!

Perioada: 23 NOIEMBRIE – 31 DECEMBRIE 2020

  • Cumparaturile de minimum 250 de lei din magazinele Veranda Mall* iti aduc garantat un premiu instant   – se pot cumula maxim 3 bonuri*, emise in aceeasi zi cu inscrierea.

 

Centrul de premiere este la Infodesk Veranda Mall – nivel 0, in fiecare zi, in intervalul orar 10:00 – 21:00*.

*Exceptie fac zilele de 24 si 31 Decembrie: 10:00-18:00 si 25 Decembrie: inchis

 

*Din Campanie nu fac parte: Hypermarket Carrefour, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, BCR, Exchange, casino Games International, platile facturilor.

*Campanie supusa unor termene si conditii.

 

Regulamentul campaniei il gasiti AICI

PROGRAM      

Zile
23/11/2020 - 31/12/2020
Interval orar

LOCAȚIE      

Veranda Mall – Infodesk

REGULAMENT PENTRU EVENIMENTE ÎN PERIOADA PANDEMIEI COVID-19

Dragi vizitatori,

Ne dorim să aveți parte de o experiență minunată, de aceea pentru siguranța și confortul dumneavoastră avem rugămintea să citiți și să respectați cu strictețe regulile de mai jos:

1. Toți participanții din spațiul dedicat pentru eveniment trebuie să respecte regula de distanțare fizică specifică, de minimum 2m.
2. Purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta Veranda Mall.
3. Participarea la Atelierele creative se face doar pe bază de înscriere în prealabil, pe baza unui formular. Vă rugăm să vă prezentați cu 10 minute înainte de intervalul orar selectat.
4. Pe durata evenimentului va fi prezent un agent de securitate care va coordona participanții astfel încât să se evite aglomerările de persoane.
5. Având în vedere restricțiile impuse de autorități în această perioadă de risc de infectare și răspândire COVID-19, vă rugăm să respectați toate regulile și prevederile impuse. Orice încălcare a acestor prevederi este o încălcare a legislației în vigoare.
6. Orice încălcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de participare și părăsirea imediată a spațiului.