Altex

Electrocasnice

ALTEX România este liderul pieței românești de retail, cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicații și multimedia.

ALTEX oferă clienților o gamă variată de produse inovatoare, de la televizoare, telefoane, laptop-uri, la frigidere, aragazuri, aer condiționat, mașini de spălat și altele, la cele mai avantajoase prețuri, susținute de soluții optime de finanțare.

Magazinele ALTEX vin în întâmpinarea clienților cu oferte și promoții pe toată durata anului, inclusiv de Black Friday.

PROGRAM

Zile
Interval orar
Luni – Vineri
10:00 – 22:00
Sâmbătă
10:00 – 22:00
Duminică
10:00 – 22:00

CONTACT

  Ne găsești aici! Nivelul 0

ALTEX România dă tonul în piață în materie de produse și servicii furnizate, acordând în permanență o atenție deosebită noilor obiceiuri de consum și cerințelor retail-ului de mâine. Este un promotor activ al creșterii nivelului de trai al consumatorilor și valorilor românești, oferindu-le acestora servicii de calitate și produse electro-IT la cel mai bun raport calitate-preț din România. În prezent, sunt deschise 94 de magazine ALTEX în cele mai importante orașe din țară.

În fiecare zi, cei aproximativ 2.000 de angajați ai companiei sunt dedicați livrării de soluții tehnologice de ultimă generație, care facilitează accesul consumatorilor la informație, divertisment și comunicare.