Altex
Altex
By Cristian Manea - 3 ani ago
Magazine
Altex

Contacteaza-ne

Veranda Mall
0758 091 140
Veranda Mall
Bucuresti-VerandaMall-DM@altex.ro
Veranda Mall
http://altex.ro/

Ne gasesti aici (nivelul 0)

Altex

Decoratiuni & electrocasnice

ALTEX Romania este liderul pietei romanesti de retail, cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia. Prin reteaua nationala de 94 de magazine aflate in cele mai importante orase din tara si magazinul online www.altex.ro, ALTEX ofera clientilor o gama variata de produse inovatoare, la cele mai avantajoase preturi, sustinute de solutii optime de finantare.

Programul nostru
ZileLuni-VineriSambataDuminica
Interval orar10:00 - 22:0010:00 - 22:0010:00 - 22:00

Cu o traditie de peste 23 de ani, ALTEX Romania da tonul in piata in materie de produse și servicii furnizate, acordand in permanenta o atentie deosebita noilor obiceiuri de consum și cerintelor retail-ului de maine. Este un promotor activ al creșterii nivelului de trai al consumatorilor și valorilor romanești, oferindu-le acestora servicii de calitate și produse electro-IT la cel mai bun raport calitate-pret din Romania.

In fiecare zi, cei aproximativ 2.000 de angajati ai companiei sunt dedicati livrarii de solutii tehnologice de ultima generatie, care faciliteaza accesul consumatorilor la informatie, divertisment si comunicare.