Altex
Magazin Altex
By Cristian Manea - 3 ani ago
Magazine
Magazin Altex

Contacteaza-ne

Veranda Mall
0758 091 140
Veranda Mall
Bucuresti-VerandaMall-DM@altex.ro
Veranda Mall
http://altex.ro/

Magazin Altex

Decoratiuni & electrocasnice

ALTEX Romania este liderul pietei romanesti de retail, cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia.

ALTEX ofera clientilor o gama variata de produse inovatoare, de la televizoare, telefoane, laptop-uri, la frigidere, aragazuri, aer conditionat, masini de spalat si altele, la cele mai avantajoase preturi, sustinute de solutii optime de finantare.

In curand pe site-ul Veranda: Noul catalog ALTEX!

Magazinele ALTEX vin in intampinarea clientilor cu oferte si promotii pe toata durata anului, inclusiv de Black Friday. 

Programul nostru
ZileLuni-VineriSambataDuminica
Interval orar10:00 - 22:0010:00 - 22:0010:00 - 22:00

Cu o traditie de peste 23 de ani, ALTEX Romania da tonul in piata in materie de produse și servicii furnizate, acordand in permanenta o atentie deosebita noilor obiceiuri de consum și cerintelor retail-ului de maine. Este un promotor activ al creșterii nivelului de trai al consumatorilor și valorilor romanești, oferindu-le acestora servicii de calitate și produse electro-IT la cel mai bun raport calitate-pret din Romania. In prezent, sunt deschise 94 de magazine ALTEX in cele mai importante orase din tara.

In fiecare zi, cei aproximativ 2.000 de angajati ai companiei sunt dedicati livrarii de solutii tehnologice de ultima generatie, care faciliteaza accesul consumatorilor la informatie, divertisment si comunicare.

Ne gasesti aici (nivelul 0)