Deichmann

Încălțăminte

Deichmann este un magazin de încălțăminte, produse de marochinărie și accesorii de încălțăminte pentru toate grupele de vârstă.

De la sandale, adidași, pantofi, ghete, cizme la saboți medicali, bocanci sau cizme de cauciuc, magazinul pune la dispoziție încălțăminte modernă și de bună calitate, răspunzând celor mai actuale tendințe în modă, la prețuri accesibile. De asemenea se găsesc și genți, acesorii de întreținere precum sprayul pentru piele întoarsă sau accesorii pentru încălțăminte cum ar fi branturile.

Oferta include atât colecții proprii, cum ar fi Graceland, 5th Avenue, Medicus, Ariane, Venice, Gallus, Memphis One, AM Shoes, Vty , victory etc., dar și mărci sport celebre precum Adidas, Puma, Nike sau Fila.

PROGRAM

Zile
Interval orar
Luni – Vineri
10:00 – 22:00
Sâmbătă
10:00 – 22:00
Duminică
10:00 – 22:00

CONTACT

Deichmann, o firmă germană de familie, cu peste 100 de ani de experiență și tradiție, este astăzi cel mai mare retailer european de încălțăminte, având peste 3.700 de magazine în 24 de țări, inclusiv SUA.

Magazinele și personalul Deichmann asigură clienților o ambianță plăcută și informațiile necesare, astfel încât experiența efectuării de cumpărături în magazinele noastre să fie cât mai reușită.