dm
dm drogerie markt
By Cristian Manea - 4 ani ago
Magazine
dm drogerie markt

Contacteaza-ne

Veranda Mall
0374 772 109
Veranda Mall
-
Veranda Mall
https://www.dm-drogeriemarkt.ro/

dm drogerie markt

Frumusete & ingrijire

Magazinul dm-drogerie ofera produse pentru ingrijire si frumusete pentru toata familia.

Acesta intra in categoria celor mai puternice lanturi de retail specializat in beauty si wellness.

Printre cele mai cautate produse dm se numara produsele pentru bebelusi şi uz casnic. Oferta este bogata inproduse cosmetice precum beauty blender-ul, şi cosmetica decorativă, parfumuri, coloranti par, produse pentru ingrijire corporala cum ar fi piatra de alaun sau samponul uscat, produse de ingrijire si alimente pentru copii, produse naturiste şi alimente pentru diabetici, produse de curatenie pentru intreaga casa, hrana pentru animale de companie etc.

In curand pe site-ul Veranda: Revista si cataloagul dm!

Programul nostru
ZileLuni-VineriSambataDuminica
Interval orar10:00 - 20:0010:00 - 20:0010:00 - 20:00

dm drogerie markt este unul dintre cele mai mari lanțuri de drogherii din Europa centrală, intrând în categoria celor mai puternice magazine de retail specializate în frumusețe, sănătate, îngrijire casă și bebe, cu o ofertă de peste 14.000 de produse.

Corectitudinea si încrederea ne ghidează acțiunile, atunci când vorbim despre clienții și angajații noștri, dar și când vorbim despre partenerii noștri. Dorim să cooperăm cu aceștia pe termen lung, în mod fiabil și corect, pentru ca ei să ne recunoască drept un partener cu care își pot realiza obiectivele.

Ne gasesti aici (nivelul 0)