Hiper Farmacia Dr.Max

Sănătate

HIPER – FARMACIA Dr.Max este în Veranda Mall!

  • Peste 12 000 tipuri de produse
  • Farmaciști și consultanți bine pregătiți
  • Case de marcat:
    – dedicate rețetelor
    – unde scanezi și plătești singur
    – cu serviciu de plată asistată

Hiper – farmacia Dr.Max este locul în care găsești tot ce vrei pentru sănătate, îngrijire și frumusețe. Și mereu ceva în plus.

Vino în noul format de Hiper-farmacie și vei descoperi peste 12.000 de tipuri de produse, organizate în șase zone: medicamente, inclusiv compensate și gratuite, vitamine și minerale, produse dermato-cosmetice, produse de îngrijire personală, produse pentru mamă și copil, aparatură și dispozitive medicale și zona de alimentație sănătoasă.

Farmaciștii și consultanții noștri bine pregătiți sunt gata să te ajute cu sfaturi și recomandări pentru medicamentele de pe rețeta ta lunară și te așteaptă cu hiper-oferte în fiecare zi, la prețuri Dr.Max de mici, disponibile doar în baza cardului de loialitate Dr.Max.

Hiper-farmacia Dr.Max pune la dispoziția pacienților numeroase case de marcat pentru a reduce timpul de așteptare: case de marcat dedicate rețetelor, inclusiv cele compensate și gratuite, de la orice casă de asigurări de sănătate din țară, case de tip self-service, unde scanezi și plătești singur, și case cu serviciu de plată asistat.

Misiunea brandului Dr.Max este să ofere cele mai bune produse la prețuri accesibile, în toată România.

Dr.Max pune accent în special pe nevoile pacienților cu afecțiuni cronice, ale seniorilor și ale tinerelor mame, oferind medicamente, cosmetice, dar și produse medicale precum corsete de spate sau ciorapi compresivi.

În farmaciile Dr.Max fiecare client poate beneficia de oferte speciale, valabile exclusiv cu cardul de loialitate Dr.Max.

PROGRAM

Zile
Interval orar
Luni – Vineri
08:00 – 22:00
Sâmbătă
08:00 – 22:00
Duminică
08:00 – 22:00

CONTACT