Gerovital
By Andreea Mustata - 5 ani ago
Magazine
Gerovital

Contacteaza-ne

Veranda Mall
0734 881 052
Veranda Mall
mag.veranda@gerovital.ro
Veranda Mall
https://www.farmec.ro/

Gerovital

Frumusete & ingrijire

Farmec, cel mai important producator roman de cosmetice, aduce excelenta in cosmetica mai aproape de romani. Magazinul Gerovital din Veranda, al doilea magazin al companiei din Bucuresti, ofera o paleta larga, de peste 300 de produse cosmetice.

Programul nostru
ZileLuni-VineriSambataDuminica
Interval orar10:00 - 22:0010:00 - 22:0010:00 - 22:00

Farmec, cel mai important producator roman de cosmetice, aduce excelenta in cosmetica mai aproape de romani.

Magazinul Gerovital Veranda, al doilea magazin al companiei din Bucuresti, ofera o paleta larga, de peste 300 de produse cosmetice. Concepute in laboratoare performante si rezultate din pasiunea si cercetarea permanenta a specialistilor Gerovital, produsele companiei Farmec sunt apreciate in peste 30 de piete de pe toate continentele.

Gerovital este cel mai iubit brand romanesc si o emblema a frumusetii autohtone inca din anul 1967, cand profesorul Ana Aslan a creat Gerovital H3.

Produsele Gerovital, recunoscute si apreciate atat in tara, cat si in strainatate, au la baza retete 100% romanesti ce folosesc ingrediente naturale, intr-o imbinare desavarsita a traditiei si inovatiei in cosmetica.

Brandul reuneste game atent create pentru ingrijirea parului, a pielii si a tenului, iar calitatea de top demonstrata in cei aproape 50 de ani de traditie, i-au adus numeroase premii si distinctii.

In anul 2015, brandul Gerovital a obtinut titlul de SUPERBRAND 2015, distingandu-se prin calitate, performanta si popularitate dintre peste 1500 de branduri analizate de Superbrands Romania.

Ne gasesti aici (nivelul 1)