Gerovital

Frumusețe & îngrijire

Farmec, cel mai important producator român de cosmetice, aduce excelența în cosmetică mai aproape de români.

Magazinul Gerovital Veranda, al doilea magazin al companiei din București, oferă o paleta largă, de peste 300 de produse cosmetice. Concepute în laboratoare performante și rezultate din pasiunea și cercetarea permanentă a specialiștilor Gerovital, produsele companiei Farmec sunt apreciate în peste 30 de piețe de pe toate continentele.

Gerovital este cel mai iubit brand românesc și o emblemă a frumuseții autohtone înca din anul 1967, cand profesorul Ana Aslan a creat Gerovital H3.

Produsele Gerovital, recunoscute și apreciate atât în țară, cât și în străinătate, au la bază rețete 100% românești ce folosesc ingrediente naturale, într-o îmbinare desăvârșită a tradiției și inovației în cosmetică.

Brandul reunește game atent create pentru îngrijirea părului, a pielii și a tenului, iar calitatea de top demonstrată în cei aproape 50 de ani de tradiție, i-au adus numeroase premii și distincții.

În anul 2015, brandul Gerovital a obtinut titlul de SUPERBRAND 2015, distingându-se prin calitate, performanță și popularitate dintre peste 1500 de branduri analizate de Superbrands Romania.

PROGRAM

Zile
Interval orar
Luni – Vineri
10:00 – 22:00
Sâmbătă
10:00 – 22:00
Duminică
10:00 – 22:00

CONTACT