Meli Melo

Bijuterii & accesorii

Cum a început…
Din pasiune pentru obiecte frumoase și rafinate, în 1998 a început povestea Meli Melo de la un simplu proiect de magazin deschis în București. Succesul copleșitor de care s-au bucurat colecţiile de accesorii fashion și bijuterii, deschiderea și încrederea clienților în brandul Meli Melo au stat la baza dezvoltării sale.

Cum ne-am dezvoltat…
Valorile și etica atât în relațiile de colaborare și de afaceri cu furnizorii și partenerii noștri cât și față de angajați sunt ceea ce ne reprezintă și ne propulsează în viitor. Scopul nostru este să le oferim clienților noștri experiențe incredibile și inspirație.

Ce ne motivează în fiecare zi…
Ne preocupă grija permanentă de a pune în valoare individualitatea, personalitatea şi stilul tău vestimentar. Visăm să-ți aducem fantezie, culoare și stil prin cea mai completă gamă de accesorii de modă.

Meli Melo astăzi…
Deținem cea mai mare rețea de magazine cu bijuterii și accesorii fashion din Romania și, de la începutul anului 2017 suntem prezenți și în segmentul de decorațiuni pentru casă prin magazinele Meli Melo Deco. Suntem prezenți în toate marile orașe din România, dar și în Bulgaria, Serbia și Republica Moldova.

PROGRAM

Zile
Interval orar
Luni – Vineri
10:00 – 22:00
Sâmbătă
10:00 – 22:00
Duminică
10:00 – 22:00

CONTACT