noriel logo
Noriel
By Andreea Mustata - 4 ani ago
Magazine
Noriel

Contacteaza-ne

Veranda Mall
0371.367.083
Veranda Mall
veranda@noriel.ro
Veranda Mall
http://www.noriel.ro/

Noriel

Copii

Magazinul Noriel comercializeaza jucarii, haine si rechizite pentru copii de toate varstele. 

Ofera o gama variata de produse inovative, cu peste 3.000 de jocuri si jucarii fascinante pentru fete si baieti, inclusiv ultimele jucarii la moda: slime, squishy, kendama etc. Printre cele mai cautate produse se numara papusi si accesorii precum papusa LOL Surprise, figurine si jocuri de actiune cum sunt cele de la Nerf, jocuri creative si de constructie precum LEGO sau nisipul kinetic. Aici se gasesc si jucarii de exterior, produse pentru şcoala, gardgets pentru copii cum ar fi tableta sau smartwatch-ul Noriel, dar si jucarii, haine si accesorii pentru bebelusi. 

In curand pe site-ul Veranda: Noul catalog Noriel!

Sa achizitionezi produse de la Noriel inseamna sa devii copil din nou. Este distractiv. Zambeste, bucura-te de cumparaturi si joaca-te. Doar la Noriel.

Programul nostru
ZileLuni-VineriSambataDuminica
Interval orarLuni - Joi: 10:00 - 21:00 || Vineri: 10:00 - 18:0010:00 - 18:0010:00 - 18:00

Noriel isi propune sa aduca zambete de bucurie pe chipurile copiilor propunand o varietate mare de jocuri si jucarii pentru toate varstele. Pune accent pe inovatie si pe a dezvolta produse sigure si superioare calitativ pentru a garanta siguranta copiilor si linistea parintilor.

Ne gasesti aici (nivelul 1)