Pepco
PEPCO
By Cristian Manea - 4 ani ago
Magazine
PEPCO

Contacteaza-ne

Veranda Mall
0722 593 372
Veranda Mall
-
Veranda Mall
http://www.pepco.ro/

PEPCO

Haine & lenjerie

PEPCO este un magazin care ofera o gama variata de haine si incaltaminte pentru femei, barbati si copii, dar si decoratiuni interioare, jucarii si produse de papetarie potrivite pentru viata de zi cu zi.

Magazinele PEPCO sunt cunoscute pentru discounturi si ofertele la cele mai mici preturi. Scopul nostru este sa devenim cea mai mare, cea mai buna si cea mai cunoscuta marca de discount din Europa, cu cele mai mici preturi la articolele de imbracaminte si uz casnic.

PEPCO – Mai mult cu mai putin…zilnic!

In curand pe site-ul Veranda: Catalogul si brosura PEPCO!

Oferta variata pentru casa, rame foto, jucarii si produse educative, cutii de depozitare, covoare, nisip kinetic, sau pijamale – gasesti absolut tot ce-ti trece prin minte.

Profita de promotiile si oferta variata din Veranda Mall!

Programul nostru
ZileLuni-VineriSambataDuminica
Interval orar10:00 - 22:0010:00 - 22:0010:00 - 22:00

PEPCO este parte a grupului Pepkor, un grup international de retail cu peste 4000 de magazine in Africa, Australia si Europa. PEPCO si-a inceput activitatea in Polonia in anul 2004 si a devenit lider de piata pe segmentul de imbracaminte si produse pentru casa cu peste 600 de magazine si 4.500 de angajati. In 2013 PEPCO si-a startat dezvoltarea international cu intrarea pe pietele din Cehia si Slovacia, iar in 2015 am deschis primele magazine in Ungaria si Romania.

Ne mandrim cu faptul ca PEPCO este discount retailerul cu cea mai rapida expansiune in zona Europei Centrale si de Est, in fiecare luna, milioane de clienti satisfacuti viziteaza zi de zi magazinele noastre. In Romania, avem deja 84 de magazine deschise, iar planul de expansiune continua.

Ne gasesti aici (nivelul 0)