PEPCO

Decorațiuni

PEPCO este un magazin care oferă o gamă variata de haine și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii, dar și decorațiuni interioare, jucării și produse de papetărie potrivite pentru viața de zi cu zi.

Magazinele PEPCO sunt cunoscute pentru discounturi și ofertele la cele mai mici prețuri. Scopul nostru este să devenim cea mai mare, cea mai bună și cea mai cunoscută marcă de discount din Europa, cu cele mai mici prețuri la articolele de îmbrăcăminte și uz casnic.

PEPCO – Mai mult cu mai puțin…zilnic!

PROGRAM

Zile
Interval orar
Luni – Vineri
10:00 – 22:00
Sâmbătă
10:00 – 22:00
Duminică
10:00 – 22:00

CONTACT

  Ne găsești aici! Nivelul 0

Brand-ul OZDILEK a apărut în anul 1971, având ca obiect de activitate producția și comercializarea de produse textile pentru baie și dormitor.

Compania importatoare, SC CASA ROMA MOB SRL , este construită în jurul unor oameni cu peste douăzeci de ani de experiență în domeniul vânzărilor, bazându-se pe seriozitate, promptitudine și produse din cea mai bună calitate.

Scopul companiei noastre este de a aduce pe piața din România produse textile și de decor destinate caselor cât și industriei hoteliere, de o foarte bună calitate, la prețuri avantajoase, pentru aproape orice buzunar.

Dorința noastră este că în anii următori să fim recunoscuți ca fiind o companie serioasă cu produse unice, astfel încât să reușim extinderea produselor OZDILEK în toată țara.