Sephora

Frumusețe & îngrijire

Întotdeauna la granița dintre vis și frumusețe, Sephora este magazinul de produse pentru frumusețe, cosmetice și parfumuri, cel mai chic.

PROGRAM

Zile
Interval orar
Luni – Vineri
10:00 – 22:00
Sâmbătă
10:00 – 22:00
Duminică
10:00 – 22:00

CONTACT

SEPHORA oferă clienților pasionați de frumusețe o experiență unică printr-o selecție de branduri de prestigiu, produse inovatoare și un concept revoluționar de shopping. Sephora își invită clienții să încerce peste 10.000 de produse uimitoare de frumusețe și să se bucure de servicii personalizate la Beauty Hub-urile sale alături de consilierii și experții săi în frumusețe.

Usor de recunoscut oriunde în lume, prin dungile alb și negru, Sephora aduce sub aceeași umbrelă cea mai iubită comunitate de frumusețe din lume, punând la dispoziție un spațiu unic, interactiv, un loc de joacă unde frumusețea capătă noi dimensiuni și totul poate fi încercat, testat, iar produsele sunt alese în funcție de personalitatea fiecăruia.

Parte a grupului LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, lider global al bunurilor de lux, prin excelență, inovație și spirit antreprenorial, Sephora este un brand de frumusete, deschizător de drumuri în peste 35 de țări.