Sephora
By Cristian Manea - 4 ani ago
Magazine
Sephora

Contacteaza-ne

Veranda Mall
0314 335 169
Veranda Mall
mag2359@sephora.ro
Veranda Mall
https://www.sephora.ro/

Sephora

Frumusete & ingrijire

Intotdeauna la granita dintre vis si frumusete, Sephora este magazinul de produse pentru frumusete, cosmetice si parfumuri, cel mai chic.

Programul nostru
ZileLuni-VineriSambataDuminica
Interval orar10:00 - 22:0010:00 - 22:0010:00 - 22:00

SEPHORA ofera clientilor pasionati de frumusete o experienta unica printr-o selectie de branduri de prestigiu, produse inovatoare si un concept revolutionar de shopping. Sephora își invită clienții să  încerce peste 10.000 de produse uimitoare de frumusețe si să se bucure de servicii personalizate la Beauty Hub-urile sale alaturi de consilierii si expertii sai in frumusete.

Usor de recunoscut oriunde in lume, prin dungile alb si negru, Sephora aduce sub aceeasi umbrela cea mai iubita comunitate de frumusete din lume, punand la dispozitie un spatiu unic, interactiv, un loc de joaca unde frumusetea capata noi dimensiuni si totul poate fi incercat, testat, iar produsele sunt alese in functie de personalitatea fiecaruia.

Parte a grupului LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, lider global al bunurilor de lux, prin excelență, inovație și spirit antreprenorial, Sephora este un brand de frumusete, deschizător de drumuri în peste 35 de țări.

Ne gasesti aici (nivelul 1)