Oborul ieri și azi

Călătorie istorică în inima comercială a Capitalei

Oborul este un cartier emblematic al Capitalei. De-a lungul timpului și-a format o istorie în jurul comerțului, iar noi, cei de astăzi așa îl știm, fie din experiențe proprii, fie din poveștile bunicilor care au crescut într-un Obor tradițional.

Dar istoria zonei e mult mai veche. A început în 1760 și a adunat oameni din mai multe zone ale Europei, precum austro-ungari, francezi, albanezi sau mozaici. Ușor, ușor s-a conturat un peisaj oriental în care moda era în centrul atenției. Însă, comerțul avea să rămână activitatea de bază a Oborului, lucru care s-a perpetuat și în prezent.

Acum lucrurile s-au modernizat. De la construirea unei hale moderne pentru comercianți, până la construirea unui mall care pune accentul pe comunitate și pe istorie. Suntem mândri să spunem că și noi facem parte din istoria recentă pentru că am dus comerțul la un alt nivel, am adus comerțul modern în Obor, iar acum, în inima comercială a Capitalei, oamenii găsesc tot ce au nevoie: de la fructe și legume de la țară, celebrii mici de la Terasa Obor, până la un spațiu modern cu cinematograf, restaurante și magazine diverse.

De 5 ani punem suflet în fiecare acțiune pe care o facem și ne gândim mereu la oamenii din cartier care ne trec pragul zi de zi. Încercăm să le oferim un spațiu de relaxare și dezvoltare datorită partenerilor care ne sunt alături în această poveste. Iubim comunitatea din care facem parte și iubim tot ce ține de Obor fiindcă pentru noi va fi mereu acasă. Și ca fiecare copil curios și noi am vrut să aflăm mai multe despre locul în care am crescut. Așa a apărut ideea unei cărți care să spună istoria Oborului. Cu bucurie vă spunem că ideea a prins viață și acum te poți plimba pe străzile Oborului de altădată. Fă o întoarcere în timp și simte fiecare moment descris în aceste pagini.

Ia un loc și citește.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

NEWSLETTER

Abonează-te la newsletter pentru a descoperi cele mai avantajoase promoții,
reduceri și noutăți de la Veranda Mall.