CARTOFISSERIE

Fast Food

VEŞTI BUNE! CARTOFISSERIE a ajuns în Mall VERANDA!
Avem cartofi proaspeţi şi suntem bucurosi de oaspeţi!

La CARTOFISSERIE fiecare consumator este oaspetele nostru. Aici te aşteptă oameni care iubesc ceea ce fac și sunt bucuroși să împărtășească o parte din belșugul de cartofi prospeți și calzi pe care îi pregătesc cu grijă şi pricepere.
Cartofii sunt spălați cu grijă, tăiaţi la dimensiunea ideală (să se pătrundă exact cât trebuie) şi pregătiţi pe loc. Rezultatul: cartofi moi pe interior, crocanți la exterior, sățioși și gustoși.

 

PROGRAM

Zile
Interval orar
Luni – Vineri
10:00 – 22:00
Sâmbătă
10:00 – 22:00
Duminică
10:00 – 22:00

CONTACT

Sosurile sunt şi ele piesă de rezistenţă. Avem 13 sosuri speciale, alese pe sprânceană: de la cele clasice (ketchup, maioneză, usturoi), la cele picante (samurai, hotshot, piper), aromate (jammie, cocktail, mammouth, pitta, curry ketchup) şi cele cu gust intens (cheezy crazy, barbeque).

Iar după ce ai descoperit cartofii savuroşi te invităm să îţi alegi meniul preferat. Gama este variata, poţi alege din opţiunile cu carne (crispy strips, aripioare crispy sau picante, nuggets de pui, POPS de pui, mini şniţele, cârnăciori picanţi, chifteluţe cu sweet chilli) sau cu brânzeturi (mozza sticks, perniţe de brânză, nuggets de brânză cu ardei iute). Iar pentru vegetarieni, colegii pregătesc pe loc Nuggets vegan.

Te aşteptăm aşadar la Cartofisserie să te molipseşti de Bucuria şi Prospeţimea locului.

Cartofisserie, Bucuroşi de Oaspeţi/ Bucuroşi de Proaspeţi.