KFC

Fast Food

KFC este unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante fast-food din lume specializat în produse din carne de pui prăjite.

Oferta KFC include o gamă variată de meniuri și produse, printre cele mai apreciate fiind aripioarele picante, Crispy Strips și sandwich-urile, alaturi de faimosul lor sos de usturoi. Acestea sunt gătite proaspăt în fiecare zi și pot fi comandate în mai multe meniuri și variante, de la Snack Box, la Smart Menu sau KFC Bucket, toate la prețuri foarte accesibile.

PROGRAM

Zile
Interval orar
Luni – Vineri
10:00 – 22:00
Sâmbătă
10:00 – 22:00
Duminică
10:00 – 22:00

CONTACT

Când vorbești despre KFC, gândul te duce la Colonelul Harland Sanders, dar mai ales la irezistibilele sale produse din pui pregătite după Rețeta Originală.

Colonelul a devenit personaj legendar printre americani pe vremea când gătea deliciosul său pui crocant la exterior și fraged la interior pentru călătorii înfometați care se opreau la benzinaria sa din Corbin, Kentucky. Timp de 9 ani, el a perfecționat rețeta secretă cu 11 ierburi și condimente și tehnică de preparare, care se folosește și astăzi în toate cele peste 13.000 de restaurante KFC din lume.

În România primul restaurant KFC a fost deschis în 1997.