SPOTLIGHT

Restaurante

SPOTLIGHT Restaurant se află la Nivelul 2 și își propune să aducă un plus de calitate segmentului culinar al zonei.

Ești invitat să te bucuri de o experiență gastronomică unică. Preparatele sunt mereu cu gust particular, proaspete și atent selectate, gătite într-o interpretare apetisantă, pentru a fi servite într-un cadru relaxant, perfect pentru cină sau prânzul alături de colegi, prieteni sau familie.

Locația este una cu un stil cu influențe urbane și moderne, în baza unui concept care pune accent pe design minimalist și pe relaxare, totul într-o atmosferă intimă și liniștită.

Echipa din bucătărie pregătește atent, cu ingrediente de calitate, atât meniuri care se potrivesc pentru orice ocazie, dar și preparate gourmet savuroase. Astfel, o ieșire la noi va deveni un obicei sănătos de a sta împreună cu cei dragi și de a consuma gustări ce asigură un echilibru perfect între miros, aspect și gust.

Vara și toamna cu vreme prietenoasă, SPOTLIGHT Restaurant deschide și terasa exterioară dispusă la înălțime, un veritabil roof-top bar, pentru a admira orașul așa cum este el – liber, gălăgios și primitor.

SPOTLIGHT este primul restaurant ce constituie parte a unui cinematograf din România. CINEMAX România dorește să aducă experiența completă de relaxare pentru vizitatorii săi, dar și pentru toți cei care vor să se bucure de o masă pe cinste.

De luni până vineri ai meniul zilei de prânz la doar 25 lei!

  • Ciorba/supa
  • Fel principal
  • Desert

PROGRAM

Zile
Interval orar
Luni – Vineri
10:00 – 22:00
Sâmbătă
10:00 – 22:00
Duminică
10:00 – 22:00

CONTACT