Ted's Coffee Company

Cafenele

We’re more than just a pretty cup of coffee.

Nu lăsa aspectul frumos al băuturilor noastre să te păcălească! La noi găsești cafea de specialitate, certificată oficial de CSC (Certified Speciality Coffee). Data viitoare când vii să bei o cafea, aruncă o privire pe pachetul de cafea de pe raft, sau roagă-i pe băieții noștri să îți povestească mai multe despre cafeaua pe care ți-o servim.

Cafeaua TED’S COFFEE CO. House Blend, 100% Arabica, este o cafea de specialitate, certificată CSC (Certified Specialty Coffee) și se numără printre puținele cafele de pe piață, certificate “de specialitate”.

Este un amestec unic, special creat pentru noi din 6 plantații excepționale, atent selecționate. Amestecul creează un espresso absolut, perfect balansat, cu o aromă complexă de cacao și caramel, aciditate medie, extrem de parfumat în ceașcă, corp plin și catifelat, și un retrogust ușor de tutun.

La TED’S, cafeaua se măsoară în gust, poftă și emoție. Preparăm numai cafea de cea mai bună calitate și suntem mereu gata să-ți oferim o băutură adaptată preferințelor tale!

PROGRAM

Zile
Interval orar
Luni – Vineri
09:00 – 22:00
Sâmbătă
09:00 – 22:00
Duminică
09:00 – 22:00

CONTACT